• Shortcuts : 'n' next unread feed - 'p' previous unread feed • Styles : 1 2

» Publishers, Monetize your RSS feeds with FeedShow:  More infos  (Show/Hide Ads)


Date: Tuesday, 24 Jun 2014 19:55

Lav dit eget Blue Ocean og få succes som NodesHvis du tror det er umuligt at starte en succesfuld forretning med et produkt som man stort set intet kender til, så må du tro om.

I dette podcast får du en fantastisk inspirerende og motiverende historie om hvordan Andreas Rasmussen stifter Nodes.dk sammen med en kammerat og begynder at sælge hidtil ukendte produkter på det danske marked til store kunder.

Andreas RasmussenAndreas og Nodes finder deres helt eget Blue Ocean og så er det eller bare fuld fart frem på alle tangenter.

Med en jernvilje og en kæmpe tro på sig selv får Andreas og hans partner bygget et bureau med kontorer i flere lande. Alt gik godt indtil det gik skidt. Vi taler om lærdommen og hvordan det har gjort Nodes til en stærkere og bedre virksomhed fremadrettet.

“Der sker ikke noget hvis man ikke gør det” – citat Andreas Rasmussen.

Lyt med her og få så meget inspiration og motivation, at du nok slet ikke har tid til at lytte podcastet til ende.


Det vil du høre om i interviewet med Andreas:

Andreas har en Cand. Merc. i kommunikation og havde i studietiden et job hos Ventus (online studiebøger). Straks efter skolen afsluttes, stifter han to selskaber med nogle forskellige kammerater. Challenge Copenhagen (nu Ironman Copenhagen) og Nodes.dk.

Challenge Copenhagen bliver bygget op, får støtte og bliver solgt med en god fortjeneste. Samtidig var det Nodes første kunde og så var begge forretninger i gang.

Nodes kaster sig hovedkulds ud i det ukendte (i Danmark) apps-marked og får en stor opgave for Mattel i anledning af Barbies 50 års jubilæum.

Med Cold Calling og outsourcing bygges Nodes op og kan i dag prale af at have en stor skare af kendte brands som kunder og en omsætning på 23-25 millioner.

Til slut i podcastet kommer Andreas med sine bedste råd til iværksætterne derude som gerne vil bygge noget stort op. En af de ting Andreas mener er noget af det vigtigste, vil jeg gætte på, at du slet ikke har skænket en tanke.

Links nævnt i podcastet

Her finder du Andreas på de nettet:

The post Lav dit eget Blue Ocean og få succes som Nodes appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (62 14 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, andreas rasmussen, blue ocea..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 03 Jun 2014 18:50

Sådan sælger du Software As A ServiceHar du brug for et skud energi og motivation, eller er du bare nysgerrig efter at høre hvordan man kan bygge sig en god Saas forretning op, så er Bo Møller fra HTML24 og Terapeutbooking.dk manden at lytte til.

Jeg lærte Bo at kende kort tid efter han stiftede HTML24 og har fulgt med fra sidelinjen lige siden og set hvordan han på fornem vis har bygget en super god forretning op.

Bo MøllerSammen med sin kompagnon Emil Højbjerg har han nu startet et nyt firma som har sat TerapeutBooking i søen. Selvom siden endnu ikke er særlig gammel (mere om det i podcastet), så har den allerede stor succes og høster mange roser rundt omkring i terapeut miljøet.

Det spændende (og det som jeg glædede mig til at tale med Bo om) er dog hvordan hele konceptet omkring Saas fungerer og hvorfor det kan være sådan en super god metode til at skabe en stor, profitabel og værdiskabende online forretning.

Jeg vil ikke tage mere af din tid med tekst, men i stedet opfordre dig til at lytte til podcastet. Det er virkelig guldkorn af højeste kaliber:

Det vil du høre om i interviewet med Bo:

Bo har næse for gode forretninger og et drive der får tingene til at ske. Efter at have arbejdet sammen med sin gode ven og kollega Emil Højbjerg i HTML24, ville tingene at de startede et nyt selskab sammen for at lancere Emil’s ide om at hjælpe landets terapeuter med et godt system til at holde styr på bookinger og en masse andre ting som er nødvendige i en terapeutforretning.

Inspirationen er blandt andet hentet fra HairTools og DinnerBooking som begge har vist sig at fungere rigtig godt. Bo fortæller også, at skulle han anbefale nogen at kaste sig over nogle nye og givtige ideer, så ville han anbefale de lidt mere usexede nicher. Konkurrencen er lavere men indtægtspotentialet behøver på ingen måde at være det.

Hør også hvordan Bo og Emil pt. kun gør brug af Facebook Ads og har stor succes med det. Hvis ikke du er inspireret efter at have lytte til dette, så ved jeg ikke hvad der skal til..

Bo Møller er pt. også den eneste person jeg endnu har talt med, som stiler efter at tjene milliarder. Jeg er sikker på at han nok skal komme tæt på.

Links nævnt i podcastet

Her finder du Bo på de nettet:

The post Saas forretning – Sådan sælger Bo Møller Software As A Service appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (24 635 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, podcast, saas, software as a..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 20 May 2014 21:56

Få succes gennem din hjælp til andreHvis der er nogen der har excelleret i kunsten at hjælpe andre online, så er gæsten i dette podcast en af dem. Eric Ziengs fra Nochmal.dk og Bolius er med på linjen og vil hjælpe os til at forstå, hvorfor det at hjælpe andre, er noget af det bedste vi kan gøre for os selv og vores forretning.

Nærmest ved et tilfælde, endte en forespørgsel om en kop kaffe med, at Eric kun nåede at være 100% selvstændig med Nochmal.dk, inden et job som digital strateg hos Bolius var blevet en realitet.

Eric ZiengsI bund og grund et godt eksempel på, hvordan det at række hånden ud og hjælpe og/eller rose andre, kan føre ting med sig man aldrig havde kunnet forestille sig.

Eric ved hvad han taler om og tager selv sin egen medicin, så det gælder om at lytte godt efter og tage noter. Via sin proaktive tilgang til at hjælpe både venner, bekendte og fremmede, har Eric fået opbygget et stort og solidt netværk.

At hjælpe andre tager tid og kan være en uoverskuelig ting at komme i gang med, men også det har Eric nogle gode råd til. Så der er ikke længere nogen undskyldning for, ikke at få bygget et større og bedre netværk omkring dig og din virksomhed.

Du kan lytte til alle de gode råd her:

Det vil du høre om i interviewet med Eric:

Eric Ziengs er kommet fra Holland til Danmark og har arbejdet med kommunikation og marketing i mere end 8 år. Kaffemøder og en proaktiv tilgang til det at hjælpe andre så ofte og så meget som muligt, har åbnet mange døre og givet mange spændende muligheder.

Vi kommer omkring hele filosofien bag konceptet reciprocitet og hvorfor din hjælp altid kommer tilbage igen på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt.

Eric deler masser af praktisk erfaring og gode historier om hvordan han selv hjælper andre så meget han kan. Selvom du ikke har meget tid tilovers, så vil du efter dette podcast forstå hvorfor du bliver nødt til at prioriterer din hjælp til andre så højt, at du får det gjort.

Med små og enkle skridt kan du let komme i gang og det vil have en langvarig effekt på dig selv og din forretning.

Links nævnt i podcastet

Her finder du Eric på de nettet:

The post Få succes gennem din hjælp til andre appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (24 129 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, Eric Ziengs, hjælpe andre, ..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 13 May 2014 20:43

Online marketer tæt på at sælge 100k website for en slikI podcast episode 8 har jeg fået online marketer Lars Skjoldby i studiet. Vi starter fra den spæde start med hjemmelavede lodsedler, til masser af succes på nettet i dag hvor der er mange bolde i luften.

Lars SkjoldbyDet store emne er dog hvordan Lars var utroligt tæt på at sælge sin affiliate hjemmeside for en slik. Heldigvis blev handlen ikke til noget, for i månederne efter begyndte pengene for alvor at komme ind i forretningen.

Lars er medlem inde på Marketers.dk og implementerede en masse input fra en ”Site Clinic” session der blevet udført af hans website http://dit-indbo.dk/. Siden da har det hele for alvor taget fart.

Lyt med her og hør historien om hvordan Lars næsten sælger et 100K website for småpenge og hvordan der stadig er masser af potentiale i den forretning.

Du kan lytte til hele episoden her:

Det vil du høre om i interviewet med Lars:

Lars har altid haft iværksætteri i blodet og har de sidste mange år levet af at tjene penge via nettet. Enten som konsulent eller gennem sine egne hjemmesider. Vi hører hvordan Lars gik fra at drive et hosting selskab til i dag at hente gode penge på sine affiliate sider ved siden af sit virke som SEO konsulent.

Efter nogle måneder med sit dit-indbo.dk projekt og et utilfredsstillende resultat var Lars ved at sælge siden til en potentiel køber der henvendte sig. Prisen som Lars ville have for siden blev heldigvis ikke accepteret af den potentielle køber.

I dag kan Lars se frem mod, at det beløb inden længe, svarer det til hvad siden kommer til at tjene hver eneste måned.

Undervejs er der begået fejl og dem er der kommet en del lærdom ud af. Lars deler åbent og ærligt, så der er masser at lære hvis du selv har en online forretning eller påtænker at starte en.

Slutteligt taler vi omkring fremtiden for dit-indbo.dk og naturligvis for Lars online forretning. Det bliver spændende at følge med i fremover.

Her finder du Lars på de nettet:

The post Online Marketer tæt på at sælge 100K website for en slik appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (16 329 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, 100k, Affiliate, website, 10..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 01 May 2014 19:17

Flyt udenlands og få endnu større succes som iværksætterI denne episode af Antphilosophy Podcast har jeg den store fornøjelse at interviewe en af mine venner gennem en del år og en person der har inspireret mig meget med sine evner som affiliate.

Siden vi mødtes første gang er affiliate kommet i baggrunden og mange andre og endnu mere spændende ting er dukket op.

andreas lolkNavnet er Andreas Lolk og han er en af drivkrafterne bag White Shark Media som er eksperter indenfor Adwords og hjælper mange mindre og mellemstore virksomheder med at hente en god ROI på deres PPC kampagner.

Emnet i denne episode skal handle om at flytte ud fra lille Danmark og opleve hvad den store verden kan byde på. Jeg var med da Andreas pludselig meldte ud af han ville forlade Danmark for at flytte til Malta og senere er turen gået til Nicaragua mv.

Hvis du går med tankerne eller drømmen om også at komme ud og se hvad verden ellers kan byde på, så er det her du skal lytte med.

Og deltager du på Marketing Camp 2014, så er der en helt speciel grund til at lytte godt efter.

Du kan lytte til hele episoden her:

Det vil du høre om i interviewet med Andreas:

Vi starter naturligvis med en lille introduktion af hvem Andreas er og hvorfor han pludselig flyttede fra sin lejlighed og ville til Malta inspireret af en snak en sen aften. Noget der kom som en stor overraskelse for alle os der kendte Andreas.

Når man tager så store skridt, så løber der mange tanker gennem hovedet. Andreas forklarer hvad han tænkte og hvordan han hurtig gik fra tanken til at tage action og flytte ud.

nicaraguaSenere gik turen fra Malta til Nicaragua og en helt anden kultur og et andet sprog. Begge dele noget som er en væsentlig større udfordring end at tage til et land i EU hvor befolkningen kan tale engelsk og hvor tingene foregår på lidt mere vestlig vis.

Andreas deler flittigt ud af alle sine erfaringer og hvad han har lært i processen. Så er det noget du tænker over, så vil Andreas helt sikkert kunne byde ind med en masse god viden.

Og så taler vi også omkring Marketing Camp 2014 hvor Andreas kommer og underviser i Adwords. Noget du helt sikkert ikke må gå glip af og du har en unik mulighed for at møde Andreas på lidt mere privat hånd.

Her finder du Andreas på de nettet:

Google+
PPCprofit.dk
White Shark Media

The post Flyt til udlandet og få endnu større succes som ung iværksætter appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (25 407 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, adwords, andreas lolk, podca..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 01 Apr 2014 15:16

Interview med Dating.dk’s tidl. CEO omkring online succes

Jeg ved ikke noget bedre end at få lov til at høre hvordan andre iværksættere og entreprenører har arbejdet sig op og skabt sin online succes. Derfor er det fantastisk i dag at kunne dele Peter Johan Sønderby-Wagner historie og tanker med alle jer læsere.

Peter har igennem mange år inspireret og imponeret mig, så det var en fornøjelse da han sagde ja til at svare på mine spørgsmål.

Jeg vil give ordet over til Peter…

1. Hvordan lyder den korte historie om din rejse fra dit første forsøg på at skabe noget online, til hvor du befinder dig i dag?

Jeg tror ikke det kan gøres kort. Jeg var “online” meget tidligt (Jeg var nok 17-18 år og vi er tilbage i 1994) sammen med en af mine venner Henrik Back.

Han havde opfundet Opgavecentralen BBS, som jeg fik lov at hjælpe til med at drive og opfandt den første “paywall” til. Sidenhen fik vi Opgavecentralen på nettet og fik en yderligere partner, Morten. Vi lavede sammen Dating.dk og over de næste år investerede vi en del af indtjeningen herfra i nye startups i vores fælles selskab Freeway. Vi havde hver vores styrker og svagheder.

Jeg er god til at bygge et helstøbt brand ned i mindste detalje, få indtjeningen til at køre, til at optimere og ikke mindst meget flittig. Undervejs har vi været inde over rigtig mange af de sites, som udgør det danske internets DNA; Dating.dk, Just-eat, Studienet.dk, Trendsales, Arto, DKBN og mange flere.

2. Du (I) har haft stor succes med Dating.dk og flere af de andre Freeway projekter. Hvilket ting mener du har haft de største indflydelser på succesen og hvorfor netop disse ting?

Jeg har altid været nysgerrig på ny teknologi og kunnet se nye trends i rigtig god tid. Sådan har mine partnere nok også været og i kombination har det været et stærkt kort.

Held – man kan ikke komme udenom held. Selvfølgelig har vi også været heldige. Og hvis man kombinerer det med timing, viden og flid, så er det en brandfarlig cocktail.

3. Nu træder du fra som CEO hos Dating.dk for at kaste dig over et nyt projekt: LuxPlus.dk – Hvad er grundene til at det netop er denne niche I har valgt at kaste jer over og hvorfor med lige præcis det koncept. Hvad mener I at have set derude og som I kan løse til perfektion?

Først og fremmest vil jeg lige sige, at jeg har været CEO for Dating.dk i snart 16 år og synes det er på tide at jeg prøver at lave noget andet. Jeg har netop afleveret det bedste regnskab i virksomhedens historie – både på toplinje og på bundlinje og er meget stolt af det resultat jeg og mit team har præsteret.

Jeg vil stadig fremadrettet være sideordnet direktør og deltage i vores ugentlige ledergruppe møder, samt vores månedlige brainstorms.

luxplus medlemsside

På et tidspunkt træffer jeg den beslutning med mig selv, at jeg skal lave noget andet end Dating.dk. Jeg vil ikke kunne finde ud af at spille golf dagen lang. Jeg købte hele golfsættet da jeg boede i USA, men har aldrig fået det pakket op. Jeg vil kede mig.

Jeg har brug for at udrette noget, for at skabe noget. Jeg har brug for at komme i gang med noget nyt, få jord under neglene og starte med kunde nr. 0 og så bygge op derfra.

Ét af de koncepter i Freeway regi, som jeg har været meget begejstret for er vores medlemsklub Plusbog.dk. Jeg har brugt megen tid sammen med vores direktør og medejer Andreas Dirksen og fulgt og bidraget til udviklingen tæt. Væksten har været fantastisk. Både kunder, leverandører og klubben er vindere, så det kan næsten ikke være bedre. Samme grundlæggende koncept måtte kunne udvikles til andre brancher.

Jeg brugte nogle måneder på at arbejde på lidt forskellige planer og idéer og langsomt sneg prototypen for Luxplus.dk sig øverst på listen. Der var også en app og et andet site på listen, men der bliver de liggende indtil videre.

Jeg havde nogle værdier og filtre, som konceptet skulle kunne passe ind i, f.eks.:

 • Det skal være muligt at starte med kunde nr. 0, der behøver ikke være en kritisk masse som vil kræve en milliondyr markedsføring for at komme i gang.
 • Jeg har rigtig meget ekspertise indenfor medlemsklub og abonnementshåndtering, så det var også en forudsætning.
 • Jeg kunne egentlig godt tænke mig at prøve at håndtere fysiske varer. Jeg har altid lovprist kun at skulle sælge 0’er og 1’er, da der som oftest var et uudtømmeligt lager af disse, men det må føles anderledes ægte at shippe en håndgribelig vare til en kunde.
 • Det må gerne være et stort marked (alene i DK, men også i resten af EU). Varerne skal helst være noget man ofte bruger, ellers vil klub/medlemsskabet være svært at sælge og ikke mindst skal varerne være lette at shippe. Af markedsføringsmæssige årsager er mærkevarer også en prioritet.

Efter at have tweaket lidt på konceptet i ca. 1 uge var jeg ved at være klar til at gå i gang. En god ven, Martin Schultz Andersen, var interesseret i at være med og det kom han. Vi har meget samme værdier – ikke mindst i forhold til at være flittige og yde ekstraordinært når det gælder.

Det tog ca. 4 måneder fra beslutningen om at nu trykker jeg på speederen til vi kunne lancere Luxplus.dk i slutningen af februar 2014. Siden har der været en overvældende stor interesse fra kunder og også allerede fra konkurrenter i branchen.

Man kan lidt groft sige, at hver gang vi håndterer en ordre, så tager vi jo ikke alene ordren fra en konkurrent, men vi stjæler også kunden. Når først man er medlem et sted hvor man kan købe produkterne med meget høje rabatter, så skal der meget til for at handle andre steder – en identisk udvikling vi har set i Plusbog.dk regi indenfor bogbranchen.

4. Hvis du vågnede op i morgen og skulle starte helt forfra. Du havde ikke længere dine kontakter, dit netværk, dit personlige brand og kun 5.000 kroner på kontoen. Hvad ville du så kaste dig over og hvorfor netop den ting?

macbookEfter gymnasiet læste jeg datalogi på KU. Jeg holdt desværre kun 2 år, så droppede jeg ud, da arbejdet med Dating.dk tog for meget tid.

Jeg vil selv påstå at jeg havde en del talent for programmering og siden har jeg brugt den viden i mit arbejde med Freeway projekter, hvor det altid har været muligt at tale samme sprog som vores dygtige udviklere, omend jeg aldrig siden har været ajourført med de aktuelle programmeringssprog.

Svaret på spørgsmålet er, at jeg håber jeg kunne låne en Macbook af en ven og så vil jeg bruge de 5.000 på at lære at kode igen, få de relevante developer licenser osv.. Jeg vil nok gå i retning af App udvikling og jeg har allerede mindst én app på min liste, som godt kunne have lidt potentiale :-)

Hvis du ikke allerede gør det, så vil jeg varmt anbefale at følge Peter på Twitter @sonderby og så naturligvis slå et smut forbi LuxPlus.dk for at se hvordan en ny online succes bliver bygget op fra bunden.

The post Sådan fik Dating.dk’s tidl. CEO online succes og nu gør han det igen appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Author: "Mikael" Tags: "Tjen penge, ceo, dating, online succes"
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Wednesday, 12 Feb 2014 20:28

MandelsmørI det 6. podcast interview har jeg gjort noget af et scoop. Jeg har fået lov til at interviewe ingen andre end super blogger Ann-Christine Hellerup Brandt fra Valdemarsro.dk.

Hvis du ikke ved hvem Ann-Christine er, så har du ikke fulgt ordentligt med :) Med mere end 200.000 unikke besøgende om måneden (det er altså mere end BoBedre.dk, Gastro.dk og BilZonen.dk – kilde), så har hun skabt sig en fantastisk succeshistorie.

Bloggen startede ud som et hyggeprojekt og en måde at kommunikere med sin søster og mor.

I dag er det blevet en forretning som ikke kun giver en indkomst man kan leve af, men som også åbner en masse døre til personer, ting og oplevelser som mange ellers ikke har adgang til.

Hvis du har gået med tanken om at blive en blogger og måske engang kunne leve af det, så skal du lytte med her.

Du kan lytte til hele episoden her:


Det vil du høre om i interviewet med Ann-Christine:

Vi starter fra starten, så du kan høre, at man ikke behøver at kunne programmere eller vide en masse omkring online marketing for at komme i gang. Det er noget der kan læres undervejs hvis man brænder for det man laver.

Det falder også naturligt at høre om hvorfor Valdemarsro overhovedet blev startet op, hvor navnet kommer fra og hvordan det hele gik i de første måneder af projektet. Som du vil høre så er Ann-Christine en person der handler, så der kom meget hurtigt skub i tingene.

Undervejs taler vi om både succes’er og udfordringer undervej og dertil kommer der flere råd til spirende bloggere som gerne vil i gang med deres egen blog eller som trænger til et skub for at komme videre med den de allerede har gang i.

Slutteligt, så taler vi også omkring BlogKursus.dk som er din mulighed for at få førstehåndsundervisning af Ann-Christine og lære alle hemmelighederne om hvordan du selv får en lignende succes med din blog.

Her finder du Ann-Christine på de nettet:

The post Sådan bliver du super-blogger og kan leve af din passion appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (23 66 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, ann-christine, blogging, mad..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 04 Feb 2014 18:59

Hvilke af de nye TLD’er skal du have fat i før dine konkurrenter

Det er ikke længe siden at Christopher Laursen skrev et rigtig godt gæsteindlæg her på bloggen. Du kan finde det her. Det handler om de mange nye TLD’er der kommer på markedet.

Personligt synes jeg at det er et super spændende emne og da hans artikel var rimelig lang, så tænkte jeg at han måtte en tur i studiet så de besøgende der heller vil lytte også kunne få noget ud af det. Samtidig bliver man lidt klogere på hvordan alt det domæneregistrering egentlig foregår.

Du kan lytte til hele episoden her:

Det vil du høre om i interviewet med Christopher:

For dem der ikke har læst artiklen som Christopher skrev, så tager vi en kort runde omkring baggrunden, hvad European Domain Center er for en størrelse og naturligvis også hvad der ellers rører sig omkring Hr. Laursen.

Vi springer så direkte ind i hvad et Top Level Domæne er, hvordan de nye er opstået, hvem der administrerer dem, tjener penge på dem og flere af de andre bagvedliggende tekniske ting (her lærte jeg i hvert fald noget nyt).

Derefter kaster vi os over hvilke muligheder vi ser derude for virksomheder, affiliates og endda også domainers.

Og sørger du for at lytte godt efter, så smider Christopher også et godt tilbud med i posen. Kun for dig der lytter med her.

Her finder du Christopher på de sociale medier:

The post Hvilke af de nye TLD’er skal du have fat i før dine konkurrenter appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (21 716 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, domæner, tld, top level dom..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 23 Jan 2014 21:57

Content Marketing får din forretning til at eksplodere

Han er relativt ny på scenen, men med den kvalitet der konstant leveres og de gode resultater han skaber, så varer det ikke længe inden vi ser en ny stjerne skinne på Content Marketing arenaen. I dette interview har jeg inviteret Mikkel Plæhn indenfor i studiet og vi taler om hvordan han ved hjælp af content marketing har fået sin virksomhed Bioburn der sælger eksklusive biopejse til at vækste og skille sig positivt ud fra konkurrenterne.

Mikkel er en fantastisk flink fyr og derfor deler han også gerne gratis ud af sine erfaringer og lærdom omkring content marketings effekt. Hvad der virker og hvad der ikke virker. Udover dette interview, så sker det også på hans personlige blog hvor du også kan finde content marketing cases.

Slutteligt så har han slået pjalterne sammen med en af de andre super dygtige content marketing (infografik) eksperter på området, nemlig Anders Saugstrup, og har udgivet et podcast med navnet Content Marketing Liga.

Så når du er færdig med at lytte til dette interview og vil have mere af Mikkel, så er der rigeligt at tage hul på.

Det vil du høre om i interviewet med Mikkel:

Vi starter naturligvis med at fortælle lidt omkring Mikkels baggrund og hvordan han fik øjnene op for content marketing i første omgang. Vi bevæger os over i hvordan denne nye lærdom så blev omsat til praksis i Bioburn forretningen og hvordan det har påvirket forretningen i en positiv retning.

Vi taler lidt om tal og resultaterne af den indsats der er lagt i at producere indhold i høj kvalitet og at hjælpe kunderne ved at besvare deres spørgsmål.

Og så slutter vi naturligvis af med en masse god råd og ideer til hvordan du som lytter kan komme i gang med at benytte content marketing i din egen forretning.

Her finder du Mikkel på de sociale medier:

Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, content marketing, content m..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Wednesday, 22 Jan 2014 07:53

Sådan undgår du frustrationer i arbejdet med online markedsføring

Et af de emner, jeg finder mest interessant og flittigt læser om, er vejen til et bedre og gladere liv. Der findes selvfølgelig ikke én endegyldig opskrift på dette, da vi alle har forskellige ideer om, hvad ‘det gode liv’ dækker over, men mange – lige fra romerrigets filosoffer til moderne psykologer – er kommet med gode bud på, hvordan vi kan påvirke vores humør og generelle glæde. Med udgangspunkt i arbejdet med online markedsføring, får du her to konkrete råd, som jeg selv forsøger at bruge i mit i eget liv.

Lad ikke daglige udsving påvirke dit humør

Placeringer, salg, besøg. Det er nogle af de tal, som vi konstant følger i håbet om at se en positiv udvikling. Det er derfor let at blive afhængig af at checke disse tal flere gange dagligt, men du gør faktisk dig selv en tjeneste, hvis du skruer ned for antallet af gange, du ser på tal som disse.

Forskning i glæde viser nemlig, at et tab vægter højere end en tilsvarende gevinst - nogle gange mere end dobbelt så højt.

Det vil sige, at hver gang du kigger på eksempelvis din AdSense konto og ser et lavere tal, end du havde håbet på, så skal du de næste to gange se et tal, som er tilsvarende højere end forventet, før dit glædesregnskab går i nul. Det er irrelevant, om du på længere sigt oplever fremgang i de data, du observerer – dit glædesregnskab kan stadig være i minus. Lad mig uddybe med et eksempel:

Anders har en AdSense-konto, og hans indtjening er steget stort set hver måned gennem det seneste år.

Anders kigger på sin konto én gang om dagen. Han observerer, at der er ca. 20 dage om måneden, hvor han bliver positivt overrasket over dagens indtjening, og 10 dage, hvor han bliver tilsvarende negativt overrasket.

Fordi de negative overraskelser vægter dobbelt så højt som de positive, går Anders’ glædesregnskab kun lige i nul.

Kunne Anders derimod nøjes med at logge ind på sin konto én gang om måneden, ville han kun meget sjældent få negative overraskelser – hans indtjening stiger jo stort set hver måned.

Forklaringen er, at hans indtjening stiger på længere sigt, men de daglige udsving gør, at han også oplever dage med mindre indtjening end forventet. Eftersom disse dage vægter markant højere end de resterende dages indtjening, udsætter Anders sig selv for unødvendige bekymringer, som kunne have været elimineret ved at reducere antallet af kig på hans konto.

Det er præcis det samme, som påvirker folk, der handler med aktier. Billedet herunder viser kursen på Googles aktier i løbet af år 2013 (de grønne og røde cirkler markerer måneder med henholdvis positive og negative ændringer i forhold til måneden før). Forestil dig, at vi som ejer af denne aktie kunne nøjes med at kigge på tallene én gang om måneden. Selvom vi antager, at hver “negativ” måned vægter op mod dobbelt så højt som en “positiv” måned, er der nok positive måneder til at vores glædesregnskab giver overskud, når året er omme.

google-year

Overvågede vi i stedet aktierne hver eneste dag, får vi et billede som det herunder. Forholdet mellem positive og negative dage er nu ikke lige så skævt og fremstår meget mere tilfældigt. Kigger vi på tallene hver eneste dag, ender vi sandsynligvis med et underskud på glædeskontoen – også selvom der er et stort plus på pengekontoen, når året er omme.

google-week

På kort sigt observerer man nemlig ikke udbyttet af sin portefølje, men blot tilfældige variationer. Selvom du ved dette, vil din reaktion alligevel være negativ. Og det er altså lige meget, om det er aktier, din AdSense indtjening eller noget helt trejde, du kigger på.

Hvad skal du gøre?

Reducer antallet af gange, du kigger på tal, som kan påvirke dit humør. Gør det til en vane at kigge én gang om ugen eller endnu bedre, en gang om måneden.

Hvis du er bange for at gå glip af vigtige ændringer, såsom et pludseligt fald i besøg eller indtjening, så sørg for at sætte alarmer op. I Google Analytics kan du nemt sætte alarmer op, som giver dig besked på mail, hvis der skulle ske noget uventet – hvad enten det er positivt eller negativt.

Sådan opsætter du en alarm i Google Analytics

1. Log ind på din Analytics konto og vælg et af dine sites. Selvom du vil bruge den samme rapport på flere sites, behøver du kun at opsætte rapporten én gang.

2. Vælg ‘Intelligence-hændelser’ i menuen til venstre og herefter Daglige, Ugentlige eller Månedlige hændelser. Hvis du vil underrettes hurtigst muligt, bør du vælge Daglige hændelser.

alert

3. I højre side vælger du Opret en tilpasset underretning.

4. Giv et navn til din underretning (eksempelvis “30% fald i organisk trafik”), vælg evt. andre sites, som skal kunne udløse underretningen, og husk at markere feltet “Send mig en e-mail, når denne underretning udløses.

5. Vælg, hvad der skal ske, før underretningen udløses. Hvis du vil orienteres i tilfælde af, at dit organiske besøgstal falder, kan du vælge følgende indstillinger:

 • Dette gælder for = Medium
 • Betingelse = Matcher præcist
 • Værdi = organic
 • Underret mig, når = Besøg
 • Betingelse = % falder med mere end
 • Værdi = 30%
 • Sammenlignet med = Samme dag i forrige uge

indstillinger

Som du kan se, er der mange andre muligheder for at vælge lige præcis hvilken type trafik, der kan udløse en underretning (bl.a. besøgende fra en bestemt kampagne, en bestemt landsdel eller dem, som ser bestemte sider), og hvad de skal gøre for at udløse den (ændring i antal besøg, antal ordre, besøgsvarighed osv.). Husk også, at det ikke kun er negative ændringer, som er værd at blive orienteret om. Det er bestemt relevant at finde ud af, hvis et af dine sites pludselig modtager 10 gange dets normale antal besøg.

Hvis du holder øje med dine placeringer ved hjælp af et værktøj, som tillader en lignende alarm-funktion, vil jeg anbefale, at du på samme måde opsætter automatiske underretninger, som udløses hvis dine placeringer ændrer sig markant. Jeg har ladet mig fortælle at Per Allerups TinyRocketLab vil byde på denne funktion i fremtiden.

Vil du læse mere om, hvorfor gevinster og tab ikke har samme værdi, og hvordan vi bliver påvirket af tilfældigheder, vil jeg anbefale bøgerne Thinking, Fast and Slow af Daniel Kahneman og Fooled by Randomness af Nassim Nicholas Taleb.

Overvej grundigt hvilke mål du sætter for dig selv

Fra moderne værktøjer som Google Analytics, rejser vi nu to tusinde år tilbage i tiden. I romerriget var der nemlig også stor interesse for, hvad ‘det gode liv’ er. De forskellige filosofiske skoler havde alle deres bud på, hvordan livet skulle leves for at maksimere mængden af lykke. Jeg er især fan af én af disse og vil derfor dele en vigtig lektion fra den stoiske skole.

Den græske stoiker Epictetus mente, at det er nytteløst at bekymre sig om ting, man ikke har fuld kontrol over. Han mente i stedet, at man bør beskæftige sig med ting, som man har fuld kontrol over, og at den, som følger dette råd, vil blive uovervindelig.

Hvis du nægter at deltage i enhver konkurrence, du kan tabe, vil du aldrig tabe en konkurrence igen.

Vi har altså at gøre med:

 1. Ting, som vi har fuld kontrol over
 2. Ting, som vi ikke har fuld kontrol over

Kategorien med ting, vi ikke har fuld kontrol over, kan inddeles i to underkategorier; ting, som vi ingen kontrol har over, og ting, som vi har nogen, men ikke fuld kontrol over. Det giver os følgende tre kategorier, der er værd at kigge nærmere på:

 1. Ting, som vi har fuld kontrol over
 2. Ting, som vi ingen kontrol har over
 3. Ting, som vi har nogen, men ikke fuld kontrol over

1. Ting, vi har fuld kontrol over, er eksempelvis vores indre mål og værdier. Det er kun os selv, der kan vælge hvilke mål, vi vil sætte for os selv, og hvilke ting i livet, vi vil tillægge værdi. Epictetus mener, at vi bør beskæftige os med disse ting.

2. Står solen op i morgen? Det har vi ingen kontrol over. På samme måde har vi heller ikke kontrol over, hvilke ændringer Google vælger at lave i deres algoritmer. Vi kan godt antage, at solen står op, og Google laver ændringer, men vi har ingen kontrol over det. Epictetus mener derfor, det vil være dumt at lade sig påvirke af dette.

3. Vinder vi over naboen i badminton? Det har vi nogen, men ikke fuld kontrol over. En stoiker som Epictetus mener, at vi skal beskæftige os med disse ting, men vi skal være meget forsigtige med hvilke mål, vi sætter for os selv. Lad mig uddybe med et eksempel:

Anders spiller badminton mod sin nabo. Han er klar over, at han har nogen, men ikke fuld kontrol over kampens udfald (han kan eksempelvis blive skadet).

Hvilket mål bør Anders sætte for sig selv i denne kamp?

Epictetus ville have rådet Anders til ikke at sætte en sejr som sit mål, da han ikke vil være i fuld kontrol over dette mål.

Anders bør i stedet sætte det som sit mål at spille det bedste, han kan. Ved at vælge dette mål sparer han sig selv for skuffelse og frustration, hvis han skulle gå hen at tabe kampen. Det var jo ikke hans mål at vinde kampen, men at spille så godt han kan, og dét er han i fuld kontrol over.

Og hvis Anders går efter at spille så godt, han kan, er der vel ingen, der vil påstå, at det påvirker hans chance for at vinde kampen negativt.

Det virker måske åbenlyst, men når det kommer til stykket, glemmer vi nemt at følge dette råd, når vi sætter mål for os selv.

Vi kommer selvfølgelig ikke udenom, at Anders inderst inde gerne vil vinde kampen, men Epictetus’ pointe er, at vi skal acceptere, at der er ting i denne verden, som ikke er i vores fulde kontrol. Derfor vil det være tåbeligt at lade disse ting påvirke os, når vi kan undgå det bare ved at ændre vores tilgang en smule.

Hvad skal du gøre?

Hvad enten det er nytårsforsætter eller mål for din virksomhed, så lav nogle mål, som så vidt muligt kun afhænger af dig selv.

I stedet for at have det som mål at nå til tops i Google, kunne dit mål være, at du vil bruge 1 time om dagen på at arbejde med optimering af siden. Du kan også være mere specifik og sige, at du vil sende 10 forespørgsler på gæsteindlæg om ugen eller optimere 5 produktbeskrivelser om dagen.

Det er som regel en god idé at være specifik, når du sætter mål. Der er større chance for, at det lykkes dig at opnå et mål om at tabe 10 kg, inden året er omme, hvis du beskriver, hvordan du vil gøre det. “Jeg vil tabe 10 kg inden januar ved at løbe 2 gange om ugen” er bedre end “jeg vil tabe 10 kg” – og det helt håbløse “jeg vil tabe mig”.

For at vende tilbage til Epictetus pointe om mål, vi selv er i kontrol over, skal du være opmærksom på den afgørende forskel på de to mål herunder:

 • “Jeg vil sende 10 forespørgsler på gæsteindlæg om ugen”
 • “Jeg vil skaffe 10 gæsteindlæg om ugen”

Det første mål har du fuld kontrol over, det andet afhænger i høj grad af andre. Der er ingen, som vil forhindre dig i at sende 10 velovervejede mails ud til relevante hjemmesideejere hver uge, og det afhænger derfor kun af dig selv. Men om du får udgivet 10 gæsteindlæg om ugen, afgør du ikke selv. Det eneste du kan afgøre er, om du kontakter 10 hjemmesideejere eller ej. Så hvorfor ikke lade dette være dit mål, når det alligevel er det eneste, du kan kontrollere? Jeg vil påstå, at det første er et mål, og det andet er en drøm.

Synes du, Epictetus lyder som en fornuftig mand? Så vil jeg anbefale Discourses & Enchiridion af Epictetus og A Guide to the Good Life af William B. Irvine.

The post Sådan undgår du frustrationer i arbejdet med online markedsføring appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Author: "Frederik Hyldig" Tags: "Diverse, analytics, bøger, filosofi, gl..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 21 Jan 2014 08:56

dot guru domæne

I 1985 så .com domænet dagens lys, og siden da er der kun blevet introduceret 21 andre top level domæner (TLDer) – indtil nu. Fra november 2013 og to år frem kommer vi til at se over tusinde nye TLDer, hvor du har adgang til  617 af dem. Det er alt fra .guru, .xyz og .wtf til community domæner som .ski, .yoga og .gay og geografiske domæner som .paris, .ruhr og .kiwi (kan selvfølgelig også være til et frugtsite!).

2014 er first mover året for dem, som vil investere i domæner. Man kan købe billigt, og udvalget er bredt. I denne artikel vil jeg derfor prøve at give dig et overblik til at finde domæner, som du bør investere i både m.h.t. videresalg men også til dine fremtidige sites.

1.930 TLD ansøgninger

ICANN (the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) åbnede op i 2005 op for at liberalisere TLD markedet, og efter mange års tovtrækkeri offentliggjorde de 13. juni 2012 de 1.930 ansøgninger, som de havde modtaget.

ICANN havde selv regnet med et par hundrede, da de havde gjort det besværligt at ansøge: prisen for en ansøgning var sat til USD 185.000, papirarbejdet var komplekst, og der var en kortfristet deadline.

Men det skræmte altså ikke ansøgerne. Vi er derfor havnet i et sandt virvar af TLDer, hvor virksomheder skal finde ud af, hvordan de beskytter deres brands, domæneinvestorer skal finde guld, og nye websites har valg på alle hylder.

De fire succeskriterier

Inden jeg beskriver de forskellige nye TLDer, vil jeg lige dele mine tanker omkring, hvad er godt domæne er. I min verden er der fire succeskriterier, som skal være opfyldt for at et TLD er værd at investere i. Der findes selvfølgelig masser af undtagelser, men følg disse råd, og du er godt på vej:

1) Domænet skal kunne siges i en radioreklame. Det skal kort sagt være mundret.

2) Domænet skal give mérværdi. Det skal udfylde et hul i markedet, hvor der ikke er et oplagt alternativ.

3) Der skal være en stærk organisation og vision bag det pågældende TLD. Nogle registries er et one man band, mens andre er store organisationer, som har en stærk opbakning finansielt og mandskabsmæssigt.

4) Der skal være en klart defineret målgruppe som er digital eller på vej til at blive det.

Hvilke TLDer

Istedet for at remse alle op så kan du finde alle ansøgninger på ICANNs hjemmeside.

Denne infografik viser, hvornår de nye TLDer bliver lanceret. Desuden har 101 Domain også lavet en udførlig liste.

617 nye top level domæner

617 nye top level domæner

Jeg har givet hver kategori nedenfor stjerner fra 1 (laveste) til 5 (højeste), alt efter hvor gode investeringsmuligheder der er. :

A. Geografiske navne *****: 45 byer ansøgte om deres eget TLD såsom .paris, .miami og .budapest. Desuden var der ansøgninger fra regionale områder som .corsica og .ruhr og hele verdensdele (.africa). Internetbrugere er idag vant til ccTLDer (country code TLDer som .dk, .de, .it etc.) og andre geo TLDer (.asia, .eu, .cat), hvilket er en vigtig hurdle at slippe for. En af de få officielle markedsundersøgelser om de nye TLDer, blev lavet af folkene bag .berlin. Den viste, at .berlin domæner ved var mere logiske at bruge end .de, .com eller andre endelser, når man søgte efter en lokal service.

.ruhr, første tyske TLD siden 1986, og det første nye geo TLD, som er lanceret

.ruhr, første tyske TLD siden 1986, og det første nye geo TLD, som er lanceret

De her domæner giver nye forretningsmuligheder. Man kan f.eks. lave lokale directories. Hotels.berlin, lawyers.london og restaurants.paris vil være stærke, fokuserede nicher, hvor domænet er den perfekte vejviser. Så tænk over succesfulde lokale services og find de bedste domæner til at brande denne service. Der er ingen tvivl om at Google vil se disse TLD’er som geografiske, hvilket kan have relevans i lokal ranking.

Mine favoritter: .berlin, .paris, .london, .africa

B. Samfundsgrupper **: Dette er domæner som definerer en gruppe ud fra hobby, subkultur, navn, privatliv o.s.v. Eksempler er .gay, .kim (Kim er Asiens svar på Jensen), .tattoo eller .fan. Det er en meget bred gruppe af TLDer, hvor mange spås at gå til grunde. For denne kategori er det specielt vigtigt at vide hvem der står bag det nævnte TLD og kende deres vision for det pågældende TLD.

Mine favoritter: .sex

C. Brancher *: .accountants, .plumbing og .contractors er eksempler på dette. Rigtigt mange af disse er ikke særligt mundrette, hvilket er en barriere. Ved tidligere lanceringer som .travel eller .museum var det specielt en af grundene til, at de ikke blev særligt populære. Hvis du allerede har et site som bejler til en af disse grupper, så skal du selvfølgelig overveje et sådant TLD, men jeg ville ikke investere i det med henblik på videresalg.

Mine favoritter: .marketing,

D. Services / Produkter ***: .tickets, .domains og .diamonds passer ind i denne kategori. Virksomheder er notorisk langsomme til at forstå værdien af keyword domæner, så man kan helt sikkert finde nogle spændende domæner.

LeFixCity.Tattoo på Købmagergade

Le Fix Citys vindue på Købmagergade. Mangler kun et . foran tattoo.

 

Denne kategori dækker også over TLD’er som kan bruges til kampagner såsom .christmas, .play, .gratis, og .now.

Mine favoritter: .casino, .golf, .law, .diet, .hotel, .loan

E. Brands ****: Flere hundrede nye TLDer er de såkaldte dot brands. Alle dot brands er lukkede TLDer, som kun kan bruges af den pågældende virksomhed. Eksempler på dette er .nike eller .ibm.

For højprofilerede brands som ikke fik registreret deres dot brand vil vi se en bunke juridiske sager, hvor de prøver at få deres retsmæssige domæner tilbage fra opportunistiske cybersquattere (domænepirater). 

Brands har fået flere juridiske værktøjer nu for at stoppe dette, men der er ingen tvivl om, at det stadig er lettere for dem at købe domænet tilbage end at gå gennem det juridiske apparat.

Det er en ret shady investeringsmulighed, som jeg selvfølgelig ikke vil anbefale, men det er selvfølgelig op til dig. De store konsulenthuse anbefaler, at brands laver en prioritetsliste og registrerer deres brand for de 40-50 vigtigste TLDer.

Det betyder så, at der er 550 andre endelser, som man kan investere i. Eksempler på brands som også er generiske søgeord – og derfor gør det svært at anklage dig for krænkelse af deres varemærke – er Apple og Windows. Hvis du laver noget research, er der helt sikkert andre, som kunne være rigtigt interessante.

F. Generiske navne ***: .blog, .shop, .now, .menu, .app og .gratis er eksempler på dette. Det er alle meget brede TLDer, men det betyder så også, at de ikke tilføjer mérværdi, og man kan hurtigt blive forvirret over forskellen på .web, .online, .onl, .click, .search, .site etc.  Der vil helt klart være potentiale i at investere i nogle af disse domæner.

Mine favoritter: .app, .wiki, .news, .vip, .blog, .live, .club

G. Sjove navne *: Denne kategori måtte med. Her kan du få .wow, .wtf eller .xyz. En del af disse TLDer bliver lanceret af Google, og det forventes at de gives gratis væk i forbindelse med deres services. Det er TLDer som selvfølgelig kan huskes, og bringer et lille smil på læben, men er de mere end det?

Mine favoritter: .guru, .ninja

H. Ikke engelske navne ***:

Ikke engelske navne er TLDer på andre latinske sprog og med andre alfabeter. I 2010 kom det første ccTLD som IDN (Internazionalized domain names – ikke latinsk)

dot ru

som er .ru på kyrillisk. Det blev en kæmpe succes med mere end 1 million registrerede domæner det første år. Det allerførste nye TLD, som blev lanceret, var (web på arabisk):

dot web

Indtil nu har det været en dundrende fiasko med meget få sunrise registreringer. Jeg har svært ved at vurdere, hvilke IDN domæner som bliver et hit, men en vigtig faktor er, at man har en gruppe, som er klar til at omfavne det nye TLD. .Uno bliver det første TLD på spansk til at servicere Spanien og hele det sydamerikanske marked. De har fået GoDaddy som partner, hvilket betyder at TLD’et vil blive markedsført massivt.

Mine favoritter: .uno, (Spil på kinesisk – se herunder)

dot spil

Dette var en gennemgang af de forskellige kategorier. Jeg håber, at det har sat nogle tanker igang om mulighederne.

Strategi: Branding eller Keyword domæner?

Jeg synes, at det er vigtigt at tænke over, om man skal gå efter domæner, som er oplagte brand navne eller generiske søgeord. EMD (Exact match domain) var engang en betydelig faktor for at få en hjemmeside til at ranke.

Google har skruet kraftigt ned for denne algoritme, og med så mange nye TLDer vil det nok blive en endnu mindre faktor. I de domæneblogs jeg følger med i, er det tydeligt, at generiske keywords er i langt lavere kurs idag end tidligere.

Med et .com domæne kunne man tidligere “eje” en hel industri. Der er en grund til at sex.com blev handlet for USD 15 millioner. Med de nye TLDer vil der være så bredt et sortiment, at det er umuligt.

Man må i stedet for have en fokuseret målsætning om at eje en niche (eller en niche i en niche) istedet. Med yoga.com kunne man lave et go to site for alle yogaentusiaster. Med .yoga er der nu et utal af muligheder for en bruger. Man kunne f.eks. dominere nichen “yogacentre i Berlin” ved at registrere yoga.berlin og berlin.yoga.

M.h.t. brand domæner så kan du overveje hvilke trends der er indenfor navne. Over de sidste fem år har vi set en bølge af -fy brands, spotify, storify, shopify o.s.v. Idag ville storify.book eller spotify.music være oplagte brands. Så hvad er den næste bølge af smarte brand navne? Mit sidste råd omkring brands er, at man ikke går helt galt i byen ved at registrere tre bogstavs domæner.

Hvordan ansøger man?

Nu har du sikkert allerede fået et par ideer til domænenavne, men hvad skal du gøre for at registrere dem?

Alle nye TLDer har tre introduktionsfaser:

1) Sunrise fasen varer 60 dage, hvor man kan registrere domæner som matcher ens registrerede varemærke. Det kræver at man har fået varemærket verificeret hos Trademark Clearinghouse, som administreres af Deloitte.

Det koster 150 USD om året og tager 3-5 dage. Til gengæld kan man så deltage i alle Sunrise faser uden at skulle vise ekstra dokumentation. Hvis der er en anden ansøger for samme domæne, så bliver det afgjort ved en auktion mellem parterne.

Prisen for en sunrise registrering hos en registrar består af et Sunrise fee (fra 750 kr.) plus en 1. års registreringsafgift (fra 150 kr.). Hvis du ikke har et varemærke, kan du i realiteten stadig registrere et.

Et Benelux varemærke tager f.eks. fire måneder at registrere og koster 240 EUR (1800 kr.), men du kan også speede processen op, så det kun tager et par dage. En anden mulighed er at kontakte en varemærkeejer, og se om vedkommende er interesseret i at ansøge om et domæne på dine vegne. Jeg har iøvrigt selv en del varemærker, hvis nogen er interesseret i en god aftale.

2) Landrush er en 30 dages fase som kan fravælges af den enkelte registrar. I denne fase har de udvalgt premium domæner, som bliver auktioneret. Du får ikke domæner under 5.000 kr.

3) Generel launch er for alle uden krav til dokumentation. Domæner bliver registreret efter først til mølle princippet. D.v.s. at det godt kan betale sig at ansøge hos forskellige registrars som GoDaddy, EuroDNS, European Domain Centre eller andre. Du skal kun betale for en 1 års registrering og prisen ligger fra 20 EUR.

Det fremtidige domænelandskab

De nye TLDer vil ikke revolutionere internettet fra dag 1. .com har haft 28 års forspring, og vil i mange år fremover være det foretrukne TLD. Idag er 150 millioner ud af de totalt 250 millioner domæner .com, så de er meget dominerende. Eksisterende hjemmesider udskifter ikke deres .com med et af de nye TLD’er – med mindre man har et dot brand.

Til gengæld er jeg overbevist om, at disse dot brands vil være vækstlokomotivet, som sørger for at andre virksomheder og brugere bliver klar over denne nye verden. Vi vil helt sikkert se Nike bruge .nike aktivt som et “vejskilt” til at få ledt trafik ind på en specifik side. Samtidigt vil .nike være en garanti for, at her er det sikkert at handle.

Den nuværende URL til deres Air Max 2014 er http://store.nike.com/nl/en_gb/pd/air-max-2014-running-shoe/pid-804077/pgid-804079. Nu kan de i praksis bruge URL’en airmax2014.nike istedet, hvilket er meget lettere at kommunikere.

Det er interessant at bemærke at både nikeairmax2014.com og airmax2014.com leder over til kinesiske sites for kopivarer. Den branche har bare kæmpe udfordringer med counterfeiting.

M.h.t. markedspotentialet for nye TLDer, så er det idag kun 1% af verdens befolkning, som har registreret domæner. Med den ekstra opmærksom på de nye TLDer, og den værdi mange af dem bringer, så vil .com ende med at være en af mange attraktive muligheder.

Det er svært at sige hvor mange år det tager, før de nye TLDer får fat, men udviklingen på nettet går stærkt. Jeg vil skyde på, at det sker indenfor de næste 2-3 år. Men inden det går op for alle andre, så har du muligheden lige nu for at rykke på dette.

TLDer som er lanceret

Følgende domæner er lige nu i Sunrise fasen, og fra midt februar vil de være tilgængelige for alle.

.academy
.builders
.cab
.camera
.careers
.center
.clothing
.computer
.company
.construction
.contractors
.diamonds
.directory
.domains
.email
.enterprises
.equipment
.estate
.gallery
.graphics
.guru
.holdings
.kitchen
.land
.lighting
.limo
.management
.photography
.photos
.plumbing
.recipes
.shoes
.singles
.solutions
.support
.systems
.technology
.today
.training
.ventures
.voyage

Dette var en kort beskrivelse af et meget omfattende emne. Stil endelig spørgsmål nedenfor, og jeg skal sørge for at besvare dem.

The post 617 nye top level domæner – Hvad skal du investere i? appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Author: "Christopher Hofman Laursen" Tags: "Diverse"
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Monday, 20 Jan 2014 11:23

gammel haandvaerker tredoblede min produktivitet

Jeg har den store fornøjelse at byde velkommen til Philip Løvland som gæsteskribent.

Emnet effektivitet og produktivitet er noget som ligger mig meget nær, så da Philip kontaktede mig og forklarede om det lille trick han havde lært, så ville jeg gerne have at han delte det med dig som læser.

Gør man brug af tricket, så vil ens produktivitet helt sikkert ryge i vejret.

Og nu ordet over til Philip…

/Mikael


Med jævne mellemrum kommer der opslag på diverse fora om hvordan man får tingene gjort. De lyder noget i stil med ”Jeg har nu identificeret hvad jeg skal gøre for at rykke, og det er at skrive X antal tekster man jeg kan bare ikke få det gjort. Hvordan gør I?”

Jeg tror jeg har lært tricket om produktivitet, og selvom det er så banalt at det nærmest er helt frækt vil jeg alligevel dele historien med jer:

The summer of broken dreams

I sommer flyttede min kone og jeg i villalejlighed på Frederiksberg. Det er et fantastisk sted, højt til stuk-loftet og fantastisk at få have. Der var bare en lille ting – lejligheden skulle lige renoveres, og der var meget mere arbejde end vi havde regnet med.

Drømmen om at flytte ind 1. juni, drømmen om grill i haven hver aften blev erstattet af tanken om 2 måneders pendling fra lejlighed til hus, hårdt arbejde, og en William der ikke længere havde vuggestueplads. Ikke lige den fedeste sommer, og da vi mødtes igen med udlejer for at kigge på det var jeg også meget opgivende.

Til huset var der også tilknyttet en ældre håndværker der hed Frans, og selvom han på ingen måde er boglig er Frans en meget klog mand.

Han sagde ”Philip jeg har set så mange knække halsen på den her slags projekter. Det vigtige er at du tager én ting og kun én ting og så bliver du ved til du er færdig. Så hvis du sliber dørene så skal du kun slibe dørene. Ikke noget med lige at tage et panel eller hive gulvtæppet op fordi det er sjovere. Kun dørene.”

Det er simpelthen hemmeligheden. Så simpelt at man næsten ikke tror det:

Lav opgaven – og KUN opgaven – indtil du er færdig

arbejde2

Panelerne fra helvede

Frans var en klog mand, og Frans havde selvfølgelig ret. Der var så mange opgaver i den lejlighed der bare var så forfærdelige. F.eks. at slibe over 50 meter paneler, sådan nogle rigtig gamle, høje nogle med mønster som kræver at man virkelig er omhyggelig. Jeg hadede det som pesten. Jeg hadede det så meget at jeg næsten ikke kunne være i min krop.

Det var så fristende at arbejde på panelerne i 5 minutter og så lave noget andet bagefter – de andre opgaver var jo også vigtige. Men jeg lyttede til Frans, også selvom opgaven var så forfærdelig at jeg næsten var ved at kaste sandpapiret ud af vinduet og ligge mig på gulvet og græde. Og lige så stille kunne jeg jo også se fremskridt, og til sidst var alle panelerne taget.

Det var et helvede, men nu var det slut (og en ny helvedesopgave kunne begynde, men det vil jeg ikke trætte med nu).

Det er flot med 20 cm høje paneler med mønster – men sjovt at ordne er det ikke

Men det bedste ved historien om mine lidelser er, at princippet ikke kun gælder for håndværk, det gælder for alting:

Lav opgaven – og KUN opgaven – indtil du er færdig

Det er så simpelt. Jeg føler mig næsten helt flabet når folk kommer og fortæller mig at de ikke kan gøre dit eller dat og mit svar er ”jamen – du skal jo bare gøre det”.  Men det er faktisk rigtigt.

Produkttekster

Jeg hader at oprette produkter og skrive produkttekster. Jeg hader det faktisk næsten lige så meget som jeg hader at slibe paneler. Med min sidste webshop var arbejdsprocessen nogenlunde sådan her:

 • Skrive 5 minutter
 • Tjekke mail
 • Skrive et par minutter
 • Lave en kop kaffe
 • Lige skrive en mail
 • Kigge blankt på skærmen et par minutter
 • Lige læse lidt info (om noget jeg først skal bruge når den nuværende opgave er færdig)
 • Skrive et par minutter

Og sådan gik dagen. Og når den var slut havde jeg siddet med en ubehagelig opgave hele dagen, men jeg havde samtidig lavet utrolig lidt. Ovenstående kunne måske tage 1 time, og reel arbejdstid være 5-10 minutter.

Nu har jeg købt webshoppen ecigaretten.dk og her er der også utrolig mange produkter der skal oprettes og produkttekster der skal ændres. Det er så jeg får det helt dårligt bare af at tænke på det. Men jeg har lært af Frans, så nu sætter jeg mig, og så gør jeg det indtil jeg er færdig.

4 af den slags sider med produkter + det løse

Faktisk er jeg begyndt at bruge rådet til alle mine opgaver. 100% fokus på den enkelte opgave. Mailen kan godt tåle at vente et par timer med at blive tjekket, og det spændende man skal læse kan man godt vente med til opgaven er fuldført.

Sådan får DU tingene gjort

Hvis du er ligesom mig har du sikkert noget der virkelig vil få dig rykket, men hvor du bare ikke kan tage dig sammen til at få det gjort. Der har jeg været så mange gange, været fyldt med dårlig samvittighed og frustration over bare ikke at kunne komme videre.

De kan være de 10 tekster du ikke kan tage dig sammen til at skrive. Den søgeordsanalyse der altid bliver ignoreret. De linkmuligheder du aldrig får fuldt op på

Men det er slut nu, hvis bare du følger disse 5 simple regler:

 • Sæt 1 time af hver dag (brug et æggeur)
 • Arbejd kun med opgaven
 • Det betyder ingen mails. Ingen kaffe. Ingen ”jeg-går-lige-på-youtube-og-finder-baggrunddsmusik”. Ingen nogetsomhelt andet end opgaven.
 • Kan du ikke tage dig sammen til at lave noget så sid og kig ud i luften til du igen begynder på opgaven. Ikke noget med at rejse sig eller liiiiiige gøre noget på computeren.
 • 100% fokus på opgaven

Det bliver måske en time i helvede. Men det er kun en time – og det kan du godt klare. De første par dage får du måske ikke lavet så meget – det meste af tiden vil gå med bare at holde ud at blive siddende med opgaven. Men det er også okay. For efter et par dage vil du kunne begynde at se små fremskridt, og så bliver det hele lidt nemmere.

Og før du ved af det er du færdig med den opgave der før virkede helt umulig. Bare du husker Frans’ råd:

Lav opgaven – og KUN opgaven – indtil du er færdig

The post Gammel håndværker tredoblede min produktivitet – Her er tricket appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Author: "Philip Løvland" Tags: "Diverse, effektivitet, produktivitet"
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 14 Jan 2014 20:43

Hvordan 5 måneder gammelt website genererer +350 leads pr. måned

Du kender ham måske allerede, men det er ikke sikkert at du vidste, at Halfdan Timm gik fra at være telefonsælger over Adsense- og Affiliate-sites til nu at drive sin helt egen RFQ tjeneste (RFQ betyder Request For Quotation). Med JUF.dk er der skabt en spændende forretning der allerede 5 måneder efter det nye koncept blev lanceret, hiver +350 leads ind hver måned.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men når du hører interviewet, så vil du finde ud af hvordan Halfdan var smart og “dyppe tæerne” som affiliate før han sprang ud i den fulde pakke. Det betaler sig at turde tage nogle chancer.

Det vil du høre om i interviewet med Halfdan:

Selvom Halfdan endnu ikke er så gammel, så er han flittig som en myre og har arbejdet benhårdt på alle sine online projekter. Før JUF har der været utallige Adsense- og affiliate-sider, men også tanker om alt fra online hundeluftning til boksershorts på abonnement.

Derudover er han en af de to personer bag AffiliateDM som er i gang lige nu.

Halfdans metode til succes handler om grundig søgeordsanalyse kombineret med mange timers tekstskrivning og videooptagelser. På trods af sin arbejdsomhed og sit engagement, så bliver der også outsourcet en masse. Der er blandt andet 3 studerende der arbejder deltid i JUF for at vækste forretningen hurtigst muligt.

Undervejs kommer vi også omkring hvad der pludselig gjorde, at det ikke længere var de “hurtige penge” der trak og naturligvis også hvordan det ser ud med at tjene penge på den nye forretning.

Hvis du kunne tænke dig at følge mere med i hvad Halfdan render og laver, så kan du finde ham på Halfdantimm.dk, Google+ og Twitter.

The post Hvordan 5 måneder gammelt website genererer +350 leads pr. måned appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (14 131 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, Affiliate, leadgenerering, l..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Sunday, 05 Jan 2014 13:46

Flaskeposten.dk – Interview med serieiværksætter Rasmus Visby

Hvis du kan nå ind til kernen af andres problemer og levere et produkt der kan løse de problemer, så har du grundlaget for en succesfuld forretning. Hør i dette interview hvordan grundlæggeren af Flaskeposten.dk har løst den udfordring (og mange flere).

For mig (Mikael) er der ikke meget der inspirerer mig mere end at høre om hvordan andre iværksættere har set en forretningside, gennemtænkt en plan og taget action på den. Uanset hvor mange udfordringer der har været undervejs, så er der fundet løsninger og opfundet nye produkter der kan få visionen til at blive til virkelighed.

Det vil du høre om i interviewet med Rasmus:

Tilbage i 1996 fik Rasmus sit første CVR nummer og har siden solgt diverse hardware, Plantronics gamer-høretelefoner og ikke mindst bygget Bullguard softwaren op i hele Skandinavien for senere at sælge det for en god sum penge, der har givet nogle flere friheder.

Som serieiværksætter kan Rasmus dog ikke sidde stille ret længe og efter et arrangement med lidt vin, blev de indledende tanker omkring Flaskeposten.dk født.

Projektet har på ingen måde været en dans på roser og undervejs har Rasmus sammen med nogle andre været nødt til at opfinde helt nye produkter for at kunne nå mod det mål der er sat op. (Utroligt inspirerende at høre om).

For at kunne tale sine kommende kunders sprog (og fordi det har Rasmus’ interesse), så tog han også lige en uddannelse som sommerlier fra Vinakademiet. En ting som har vist sig at have været en god investering i forhold til forretningen.

Slutteligt deler Rasmus ud af sine knap 20 års erfaring som serieiværksætter og giver et par gode råd med på vejen til andre der har en brændende drøm om at starte noget for sig selv.

The post Flaskeposten.dk – Interview med serieiværksætter Rasmus Visby appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (19 929 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Interviews, flaskeposten, iværksætter,..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 31 Dec 2013 10:23

Passiv indtægt ved et tilfælde - Interview med Tim Petersson

Vil du vide hvordan en lokomotivfører ved et tilfælde fandt en ide der nu giver en passiv indtægt på 150.000 kroner hver år?

Og det vilde er, at der er et kæmpe uudnyttet potentiale, så hvem ved hvor mange penge han henter ind næste år! Men det stopper ikke her, for Tim Petersson deler gladeligt ud af sin viden og sin erfaringer, så du kan gøre ham kunsten efter. Og hvem ved… måske er det dig der tager familien med til Bahamas næste år.

Direkte link hvis ovenstående ikke virker

Det vil du høre om i interviewet med Tim:

For en del år siden ville Tim’s hustru gerne starte en webshop der skulle sælge dametøj. Det blev til butikken DressMe.dk og på trods af at Tim ikke havde kodet PHP i 10 år, så gav han sig alligevel i kast med at kode sin egen webshop.

Senere skiftede shoppen over til open source platformen PrestaShop som Tim kodede videre til. En masse ting skulle læres og Tim brugte meget tid i forskellige fora som omhandlede PrestaShop. Sidenhen har han startet sin egen side om tips til netop denne shop-platform, nemlig PrestaTips.dk.

I forbindelse med nogle mangler som Tim syntes der var i systemet, så udviklede han nogle forskellige ekstra ting som i dag er blevet produkter der kan sælges.

Men det er skam ikke det hele. Tim er også en dygtig affiliate der kan sælge hvad som helst. For nylig gav han et interview omkring dette emne, så vil du læse mere om det, så kan du finde det her.

Vil du lære mere om hvad Tim render og laver, så vil jeg varmt anbefale at følge ham på hans Google+ profil.

The post Passiv indtægt ved et tilfælde – Interview med Tim Petersson appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Author: "Mikael" Tags: "Interviews, passiv indkomst, tjene penge..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Wednesday, 25 Dec 2013 16:26

Nikolaj Astrup MadsenNikolaj Astrup Madsen er ikke en helt almindelig mand. Han er vores gæst i studiet og vil fortælle os omkring det at sætte mål, arbejde benhårdt efter dem og naturligvis nå dem.

Nikolaj får dog ikke alt han rører ved til at blive til guld. Det der gør ham helt speciel er, at han lærer af sine fejl og rejser sig op hver eneste gang og knokler videre

Det første eventyr var som DJ og senere er det blevet til alt fra udgivelse af magasiner, afholdelse af networking rejser til Spanien og sidst men ikke mindst hans seneste forretning Ateo.dk. Ateo.dk er en tjeneste der hjælper virksomheder til at finde de helt rette lokaler at leje til forskellige formål.

Hvis du vil lære mere om Nikolaj, så kan du finde ham her:

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.

Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Alle Nikolajs tidligere projekter
 • 100 mål der skal nås i livet
 • WorkAway arrangementet
 • Drive og energi som personlig styrke
 • Fremtiden og målsætninger

Links nævnt

The post Drive, Energi og vedholdenhed – Interview med Nikolaj Astrup Madsen appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (24 294 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Podcasts, drive, energi, målsætning, d..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 24 Oct 2013 06:44

I dette indlæg har jeg den store fornøjelse af at byde velkommen til Halfdan Timm som gæsteblogger her på Antphilosophy. Jeg har snart “kendt” Halfdan gennem en del år og på den første WorkAway havde vi også muligheden for at tale AFK.

Det jeg synes er helt fantastisk ved Halfdan er hans praktiske tilgang til online marketing og ikke mindst hans arbejdsomhed. Der bliver arbejdet hårdt i mange timer i træk og resultaterne lader heller ikke vente på sig.

Så nyd denne case om hvordan du kan kopiere Halfdan og finde gode søgeord til dit website.

/Mikael


Du kan finde store og glorværdige, ultimative guides til at lave søgeordsanalyse på dansk allerede. Det gider du helt sikkert ikke læse en gang til.

Derfor vil jeg i stedet vise dig hvordan jeg konkret udførte en søgeordsanalyse, som ledte til, at jeg fik 20 nye keywords til JUF.dk.  Og 11 leads på 2-3 uger.

JUF.dk er en RFQ-service fortrinsvis for advokater og lever alene på organisk trafik, jeg har bygget op over de sidste 2 år.

Min søgeordsanalyse endte ud i en liste på 20 nye keywords til JUF.dk. Jeg endte med bare at skrive alle søgeordene ned i et Word-dokument og så udskrive dette papir. Prøv at se her:

nye keywords på juf

Jeg brugte 3 forskellige kilder til at finde mine 20 nye søgeord. De tre kilder – som kan bruges af alle – er som følger:

Google Analytics

Google lukkede for nyligt, 23. september 2013, fuldstændigt for søgeordsdata i Google Analytics – med mindre du betaler for trafikken.

Men hvis du har data liggende for et stykke tid er der guld liggende i din Analytics-konto. JUF.dk har haft Analytics på siden marts 2012 og jeg havde altså godt 1½ års søgeordsdata at nyde:

organiske besøgende på juf

Guldet ligger i de hv-søgeord, folk har brugt for at komme ind på dit site. Et af mine keywords er fx ”Hvad koster en boligadvokat”, der nu har sin egen artikel på JUF.dk, hvor det før blot kom ind som long-tail til den primære tekst om boligadvokater.

Prøv at se denne oversigt:

søgeord på juf

Det er én stor liste over fantastiske søgeord at gå i gang med! Jeg valgte her de søgeord med flest  søgninger og som samtidigt var nemmest at konvertere til henvendelser på JUF.dk – jeg lavede altså lidt af en grovsortering. Listen fylder +1400 rækker for JUF’s vedkommende. Altså mere end 1400 potentielle søgeord.

Denne liste er skabt på følgende måde.

Gå ind på oversigten over organiske søgeord:

avanceret

Tryk på ”Avanceret” og indsæt følgende: ” Hvilken|Hvad|Hvem|Hvilke|Hvor|Hvordan|Hvornår” og vælg muligheden ”Matcher regulært udtryk” som her:

søgeord

Og så får du listen. Træk al den data i Analytics du overhovedet kan – og gå derefter i gang med at skrive en fantastisk FAQ og udnyt alle dine nye og gode søgeord.

Übersuggest

Et smukt lille værktøj er Übersuggest.

Übersuggest tager Google Suggest-forslag og samler dem i en liste. Du får altså en liste direkte fra Google Suggest over potentielle søgeord, du kan gå i gang med. Google Suggest-dataen kommer fortrinsvis fra hvad folk søger på.

Jeg indtastede ordene ”skøde” og ”boligadvokat” i Übersuggest og fik resultater som følgende:

skøde på ubersuggest

Herefter var det blot at lave endnu en grovsortering. ”Skøde billigt” blev medtaget som søgeord i ovenstående liste, da det er et søgeord, jeg kan konvertere til kunder på JUF.dk.

”skøde centret i/s” kan jeg ikke konvertere til kunder – i hvert fald ikke uden at bevæge mig lidt uden for kanten af markedsføringsloven, og den holder jeg mig gode venner med for nu. :-)

Jeg fandt en række gode keywords med Übersuggest. Du kan i teorien blive ved, hvis du bare feeder den med forskellige søgeord. Jeg var især på boligrelaterede søgeord lige i dette tilfælde.

SearchMetrics

Det gratis værktøj (med mindre, du virkeligt skal hive mange keywords ud) SearchMetrics er helt fantastisk.

Jeg bruger værktøjet til to ting.

 1. Jeg stalker alle mine konkurrenter på JUF.dk og holder øje med, hvor mange penge, de smider på AdWords, hvordan de klarer sig SEO-wise og hvad der ellers sker
 2. Jeg stjæler alle deres keywords

At stjæle konkurrenternes keywords er alt for nemt. Jeg har lavet en video om at gøre det, du kan se herunder:

Helt konkret gik jeg ind og søgte på JUF.dk på SearchMetrics. I højre side lidt nede ser jeg en liste over konkurrenter til siden:

konkurrenter på searchmetrics

Jeg kombinerede denne liste med de konkurrenter til JUF.dk, jeg kendte i forvejen – hvilket er stort set alle juridiske sites i Danmark – og så gennemgik jeg dem alle. Når jeg tager fx Familieadvokaten, Danmarks pt. Største juridiske website i SearchMetrics får jeg følgende liste:

familieadvokaten søgeord

Herefter er det blot at se, hvilke af mine konkurrenters søgeord, de i forvejen tjener penge på, jeg kan stjæle fra dem.

Det resulterede også i et par nye søgeord til min nye liste, herunder fx ”skilsmisseskøde”, jeg helt havde glemt at skrive om i forvejen. Det har allerede givet sit første lead.

Artikler til alle nye søgeord

Med 3 ovenstående værktøjer genererede jeg en liste over 20 nye søgeord. Jeg havde på forhånd bestemt, at jeg ville have 20 nye, og det var derfor de 20 søgeord, jeg vurderede havde det bedste potentielle af alle.

Herefter gik jeg i gang med at skrive en artikel til hvert af de nye søgeord.  De mindste af artiklerne fylder fra cirka 300 ord og op, mens de længste af artiklerne er tæt på de tusinde ord.

Hver artikel er også udstyret med en CTA-form, således at man kan få hjælp af en advokat til det, formularerne omhandler.

Herunder formularen for ”skilsmisseskøde”-siden:

skilsmisseskøde formular

Læg mærke til, at teksten på den store, grønne knap er tilpasset lige præcis denne landingsside. Jeg har splittestet og fundet ud af, at når landingsknappen er tilpasset den præcise side og ydelse genererer det et langt bedre afkast, end hvis samme tekst – fx ”Få tilbud”, ”Find advokat nu” – el. lignende bliver brugt. Den tilpassede tekst er nemlig relevant.

Alt i alt har det taget nogle timer at finde disse keywords og skrive teksterne – meget af det lavede jeg dog på WorkAway i Spanien, så timerne fløj bare forbi. :-)

Aftermath

Det er nu 2-3 uger siden, jeg oprettede de nye keywords og artikler.

Det betyder, at de endnu ikke rangerer så højt, som at de kommer til. Google er stadig ved at se dem an.

skilsmisseskøde rankings

Men jeg har alligevel været inde i Analytics og kigge på, hvor mange ekstra leads JUF.dk har genereret ved disse 20 nye keywords alene på 2-3 uger:

11.

I min optik er det ret mange ekstra leads (kunder) på bare 3 uger. Hvis vi siger, at JUF.dk scorer minimum 15 leads ekstra hver måned fremover (og det tal vil bare stige) bliver ROI’en på de timer, jeg har brugt på denne søgeordsanalyse hurtigt rigtigt spændende.

Data er fantastisk – især, når du begynder at bruge den! ;-)

The post Case: 3 værktøjer der gav mig 20 nye søgeord – og 11 leads på 2 uger appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Author: "Halfdan Timm" Tags: "SEO, find søgeord, søgeord"
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 19 Sep 2013 08:14

Succesfuld ung mandSucces er ikke noget hvem som helst opnår, men med den rigtige holdning, nok drive og en god potion målfasthed (og frækhed), kan man komme rigtig langt.

I dette podcast taler vi med manden som først fik succes med salg af brugte golfbolde til sin farfar, dennes venner og senere til folk i lokalområdet.

Senere startede han sin webshop og da der først kom en betalingsløsning på http://www.billigegolfbolde.dk/ begyndte det hele for alvor at tage fart.

Casper er i dag med til at drive 5 forskellige virksomheder og har fingrene med i mange ting.

Den arbejdsmæssige indsats er kun en del af hemmeligheden bag den succes Casper har fået.

Vi kommer omkring vigtigheden af at omgive sig med de rigtige mennesker, lægger planer og gå benhårdt efter dem og så naturligvis at turde kaste sig ud i nogle ting som man måske ikke har 100% styr på fra dag et.

Hvis du vil lære mere om Casper, så kan du finde ham her:

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.

Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Starten og ønsket om at blive selvstændig
 • Golfboldene blev den første succes – hvorfor
 • Andre forretninger og muligheder dukkede op
 • At være ung og få succes – hvad siger andre til det
 • Hvad er succes for Casper
 • Gode råd til andre der vil have lignende succes

Links nævnt

The post Succes i en ung alder – Interview med Casper Blom appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (23 502 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Podcasts, casper blom, golfbolde, iværk..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 05 Sep 2013 08:14

Skab trust og byg et brandMed udgangspunkt i artiklen “Why Google Hates Your Site” har vi i dette podcast valgt at kigge lidt nærmere på det at skabe sig et brand og få Google til at give ens website et “trust stempel”.

Ingen ved præcist hvordan Google gør det de gør, så vi kan kun forsøge at komme med vores kvalificerede gæt på hvordan man får denne “trust” og dermed sikre at ens website er mindre volatilt når Google ruller sine forskellige updates ud.

Til dig der lytter med, så kender du måske også til både MozRank og MozTrust. Begge dele kommer vi også omkring og vi kan allerede afsløre nu, at det nok er et af de bedre bud på en “udregning af trust”.

Og sørme om vi ikke også kommer omkring hvorvidt Jacob Kildebogaard får noget på den dumme. Klik hvis du vil finde svaret :)

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.

Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Hvad er et trusted website
 • Hvordan kan man få trust fra Google
 • Hvilke basale ting bør din hjemmeside indeholde
 • Gør bounce rate bedre og pas på blokeringer
 • Ressourcelister kan være en god ide
 • Hvad er brand signaler og hvordan kan man skabe dem
 • Super links er nødvendige
 • Google News og links herfra

Links nævnt

The post Byg et Brand og Trust for dit website appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (20 363 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Podcasts, brand, branding, trust, brand,..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 22 Aug 2013 08:14

Mogens MøllerUanset om man er konsulent, selvstændig håndværker eller for den sags skyld ejer en webshop, så er videoen et meget kraftfuldt medie. Et medie som du bør overveje at kigge mere seriøst på.

I dette podcast taler vi med konverteringsoptimerings ekspert Mogens Møller omkring hans succes med at brande sig selv om ekspert omkring Visual Website Optimizer og konverteringsoptimering generelt.

For ca. 7 måneder siden startede Mogens en lille serie videoer op omkring forskellige VWO emner. Det var ikke for at brande sig selv eller på anden måde tiltrække sig opmærksomhed. Det var udelukkende for at kunne hjælpe de folk der stillede spørgsmål uden at kræve betaling for det og så naturligvis for at spare noget tid.

Siden da har Mogens vist at personlig branding via info videoer kan være et fantastisk værktøj til fyldte ordrebøger.

Hør blandt andet hvor lidt udstyr du har brug for og hvor lidt tid du i princippet behøver at bruge hvis du ved hvad du taler om og brænder for dit emne.

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.

Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Introduktion af Mogens
 • Hvordan startede det hele, hvorfor og hvad var resultatet?
 • Begyndte at lave videoer på engelsk og så eksploderede det
 • Q&A videoer for at holde sit personlige brand vedlige
 • Hvem bør benytte videoer til personlig branding?
 • 3 gode råd til at komme i gang med info videoer
 • Hvor finder man ud af mere om Mogens?

Links nævnt

The post Personlig branding via info videoer med Mogens Møller appeared first on Online Markedsføring - Mikael Rieck om Effektiv Internet Marketing.

Attached Media: audio/mpeg (26 322 ko)
Author: "Online Markedsføring med The Industrious Geeks" Tags: "Podcasts, branding med video, personlig ..."
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Next page
» You can also retrieve older items : Read
» © All content and copyrights belong to their respective authors.«
» © FeedShow - Online RSS Feeds Reader