• Shortcuts : 'n' next unread feed - 'p' previous unread feed • Styles : 1 2

» Publishers, Monetize your RSS feeds with FeedShow:  More infos  (Show/Hide Ads)


Date: Sunday, 05 Jun 2005 21:33

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller

Author: "--" Tags: "Computers en internet"
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Sunday, 05 Jun 2005 11:06

Heel lang geleden vroeg een man aan een meisje:

"Wil je met me trouwen"?

Het meisje zei: "NEE!"

En de man leefde nog lang en gelukkig!!!

Author: "--" Tags: "Fun"
Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
Gossip   New window
Date: Sunday, 29 May 2005 11:19

29/5

 • AC Milan wil Marco van Basten
 • Als hij niet komt, dan graag Frank Rijkaard
 • Carlo Ancelotti moet nog ontslagen worden, maar weet nu al dat Valencia zijn nieuwe club kan worden
 • Milan Baros verhuist van Liverpool naar Valencia
 • Ook Ed de Goey vertrekt uit Engeland, hij gaat naar promovendus Heracles
 • Terwijl Michael Essien juist in de premier league zijn heil zoekt, de middenvelder verruilt Lyon voor Chelsea
 • Eric Gerets nam ontslag bij Wolfsburg, omdat hem gouden bergen wachten bij Galatasaray
 • Rubens Barichello is Michael Schumacher zat, hij rijdt vanaf nu alleen nog maar voor zichzelf

  Bron: http://www.planet.nl

 • Author: "--" Tags: "Gossip"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Sunday, 29 May 2005 11:09
  Author: "--"
  Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Monday, 16 May 2005 22:40
  Author: "--"
  Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Saturday, 14 May 2005 20:21

  Mugshots


  Al Pacino

  Frank Sinatra

  Hugh Grant

  Janis Joplin

  Jim Morrison

  Charles Manson

  Michael Jackson

  OJ Simpson

  Tim Allen

  Keanu Reeves
  More Photos...
  Author: "--"
  Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Saturday, 14 May 2005 19:51
  Author: "--" Tags: "Fun"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Saturday, 14 May 2005 19:34

  Alan is een jonge kunststudent in wiens werk beelden van de dood centraal staan. Zijn obsessie ervoor en de breuk met zijn vriendin drijven hem uiteindelijk tot een zelfmoordpoging op zijn verjaardag. Wat Alan niet beseft, is dat hij hierdoor de dood zelf in zijn leven heeft toegelaten. Wanneer hij verneemt dat zijn moeder een beroerte heeft gekregen, besluit hij haar al liftend te bezoeken. Maar het is Halloween nacht. Wanneer Alan opgepikt wordt door een mysterieuze vreemdeling, begint voor hem een helse rit.

  Bron:http://www.ridingthebulletmovie.com/

  Author: "--" Tags: "Film"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Saturday, 14 May 2005 19:04
  Author: "--"
  Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Sunday, 08 May 2005 21:37

  Kimi Räikkönen heeft op overtuigende wijze zojuist de Grand Prix van Barcelona gewonnen. De gehele race wist niemand het tempo van de jonge Fin te volgen en zo mag Kimi Räikkönen zijn eerste overwinning van het seizoen 2005 vieren.

  De weeromstandigheden waren uitstekend, de luchttemperatuur bedroeg rond die tijd van de dag 25 graden Celsius en de temperatuur van het asfalt was zelfs 46 graden Celsius. Op het uitverkochte circuit begonnen de coureurs om vijf voor twee aan de opwarmronde. Alle coureurs kwamen van hun plek en na een ronde lang de banden en remmen te hebben opgewarmd was het tijd voor de start van de race.

  Om twee uur gingen de rode lichten uit en probeerde iedereen een goede start te maken. De start voor de beide Minardi´s ging slecht. Beide wagens wisten niet van de plek te komen en Rubens Barrichello en Nick Heidfeld wisten ter nauwe nood de beide wagens te ontwijken. Dat het probleem serieus was bleek uit het feit dat de beide coureurs direct uit de wagen klommen, er van uitgaande dat de race er op zat. Vanwege de twee stilstaande Minardi´s op het rechte stuk bij start/finish, besluit de wedstrijdleiding de safety-wagen de baan op te sturen.

  Ondertussen wordt duidelijk dat het kleine team toch de beide wagens vanuit de pitstraat wil laten starten. Albers en Friesacher nemen weer plaats in de wagen en worden al direct met een ronde achterstand op de kop van het veld de baan opgestuurd. De safety-wagen besluit ook weer naar binnen te gaan en het gehele veld wordt weer losgelaten. Het is direct Montoya die zijn verloren plaats bij de start aan Michael Schumacher weer goed maakt. Na enkele ronden wordt duidelijk dat Kimi Räikkönen een duidelijk doel voor ogen heeft, de race winnen. Zijn snelheid gedurende de eerste ronden is een stuk sneller dan de rest en Fernando Alonso kan dan ook alleen proberen het tempo te volgen.

  Ook Nick Heidfeld en Rubens Barrichello weten van achterin het veld direct een aantal plaatsen goed te maken. Heidfeld ligt op dat moment op een twaalfde positie, Rubens Barrichello op een veertiende. In de zesde ronde is Monteiro even met twee banden naast de baan, hij kan zijn weg wel vervolgen. Räikkönen verbeterd iedere ronde zijn beste tijd en noteert nu een 1:17.253. Opeens zien we Juan Pablo Montoya met een mooie spin door het beeld gaan, hij verliest door deze spin net geen plaats aan Michael Schumacher en kan ook zijn race vervolgen. Dit is ook het moment dat Coulthard beter in zijn ritme lijkt te zitten dan Michael Schumacher en hij probeert iets druk bij de Duitser er op te zetten. In de elfde raceronde is in ieder geval de race van Vitantonio Liuzzi ten einde gekomen nadat hij de controle over zijn wagen verloor. Hij schiet de grindbak in en weet daar niet meer uit te komen.

  We zijn dertien ronden onderweg en Kimi Räikkönen heeft al een gat geslagen ten opzichte van Fernando Alonso van 8,5 seconden. Op dat moment weet ook Karthikeyan zijn wagen niet geheel op de baan te houden. Monteiro gaat er voorbij, dit door zelf ook deels door het grind te rijden. Een ronde later komt er toch een einde aan de race van Patrick Friesacher. Hij gaat van de baan en parkeert zijn wagen in het grind. In de achttiende ronde wordt het duidelijk dat Fernando Alonso problemen kent met zijn linker achterband. Hij ligt dan ook al een ruime vijftien seconden achter de leider in de race. Dit is ook de ronde waarin de strategie zich begint te ontvouwen. Het is Mark Webber die als eerste een stop gaat maken en tijdens deze stop past het team de strategie aan. Ondertussen dicht Ralf Schumacher het gat met Alonso en zet de druk er bij de Spanjaard op. Ook Jarno Trulli probeert aan te haken en zo rijden de beide Toyota’s erg dicht bij elkaar.

  De voorsprong die Kimi Räikkönen op dit moment op de nummer twee Alonso heeft is al een kleine vierentwintig seconde. Een veilige stop is voor de Fin dus al bijna mogelijk. Dit is ook de ronde waarin Christijan Albers de controle over de wagen verliest, en zo zit de race voor Minardi na 25 ronden er weer op. Ook bij Toyota komen de pitstops van de beide rijders en het is Trulli die hier het beste van profiteert. Hij weet voor Ralf Schumacher de baan weer op te komen. Tijdens de stop van de Italiaan wordt er wel wat brandstof gelekt en dat vliegt in brand, dit dooft echter weer door de rijwind.

  Een ronde later weet Räikkönen goed van zijn grote voorsprong te profiteren, hij gaat naar binnen voor een pitstop en weet de leiding ook na de stop nog in handen te houden. De wagen van Alonso is nu lichter dan die van de Fin en hij probeert de druk dan ook op te voeren. Dit is niet van lange duur, hij moet namelijk de pit in voor brandstof. Ondertussen lijkt de strategie van Ferrari goed te gaan uitpakken, Michael Schumacher ligt al op een vijfde positie. Als Alonso stopt, is het Fisichella die de druk bij de Fin erop zet. Echter, ook hij moet naar binnen en zo behoud Räikkönen de leiding in de race.

  Deze stop van de Italiaan houdt in dat Michael Schumacher nu zelfs is opgeschoven tot een tweede positie. Montoya moet ineens weer een stop maken, dit nadat hij een ronde eerder al binnen was geweest. Op dit moment weet de Colombiaan dat zijn strijd om het podium voorbij is. Ook Schumacher gaat nu sneller en sneller, iets wat aangeeft dat ook zijn wagen lichter wordt. In de tweeëndertigste ronde is het de Duitser die binnenkomt voor zijn stop. Door deze stop valt hij terug tot plaats vier. Schumacher maakt nu jacht op de beide wagens van Renault. Dit is ook het moment waarop Barrichello de druk op Mark Webber zet en deze in een fout dwingt.

  Opeens zit in de achtendertigste ronden Montoya dicht achter Felipe Massa. De beide heren knokken met elkaar om positie. Ineens heeft Alonso ook het gat met Fisichella in rap tempo gedicht. De Italiaan heeft problemen met zijn wagen en komt binnen. Daar wordt de neus van de wagen vervangen, het verloopt allemaal moeizaam en dit kost Fisichella veel tijd. Op dat moment wordt duidelijk dat ook Michael Schumacher veel van zijn banden heeft gevraagd. Het is duidelijk te zien dat zijn linker voorband en linker achterband snel slijten en ook bij anderen is duidelijk te zien dat de linker voorband het zwaar heeft. In de vijfenveertigste ronde komt Michael Schumacher ineens onverwachts binnen. De linker achterband is lek en deze wordt snel vervangen.

  De Duitser vervolgd de race, de problemen zijn echter nog niet ten einde voor de wereldkampioen. Een ronde later bij het aanremmen voor de eerste bocht is het de linker voorband die lek gaat. De race zit er nu echt op en hij brengt de wagen dan ook met een rustig tempo terug bij zijn team. De lichaamstaal van Schumacher zegt genoeg, hij is zeker niet tevreden.

  Het is Kimi Räikkönen die vandaag nergens last van heeft en besluit zijn laatste stop te maken en ook deze keer behoud hij de leiding. Alonso weet tijdens zijn laatste stop voor Jarno Trulli te blijven en heeft zich vanaf dat moment verzekerd van een tweede positie. De strijd gaat wel verder tussen de beide coureurs van Toyota. Trulli rijdt op een derde positie, Ralf Schumacher rijdt er dicht achter op een vierde positie. Ook de pitstop werkt voor de jongere Schumacher niet mee om aan Trulli voorbij te komen, hij zal genoegen moeten nemen met een vierde positie.

  De race eindigt voor Jacques Villeneuve in de drieënvijftigste ronden van de race. Problemen met de motor dwingen hem tot opgave. De laatste acht ronden zitten Fisichella en Webber dicht bij elkaar en knokken om de vijfde positie. Drie ronden voor het einde lukt het Fisichella om Webber voorbij te gaan en hij weet zo de vijfde plek veilig te stellen.

  Dat Bridgestone niet de enige bandenleverancier was die problemen kende werd duidelijk toen ook Felipe Massa aan het einde van de race last van een lekke band had. De laatste ronden verandert er niks meer aan de volgorde van de coureurs. Kimi Räikkönen wint de race, voor Fernando Alonso en Jarno Trulli.

  Bron: http://www.formule1nieuws.nl

  Author: "--" Tags: "Sport"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Sunday, 24 Apr 2005 18:58

  De vierde GP van het seizoen op het circuit van Imola is zojuist gewonnen door Fernando Alonso in de Renault. De strijd om de winst ging tussen hem en Michael Schumacher in de Ferrari, die 11 ronden lang in de versnellingsbak van de Spanjaard reed, maar geen kans zag deze te passeren.


  Als de lampen bij de start uitgaan, blijft Felippe Massa even staan, waardoor hij achteraan het veld terecht komt. Raikkonen ligt na 1 ronde al 2 seconden voor op de nummer 2 Alonso, wat duidt op een lichte auto. Massa haalt in diezelfde ronde Albers en Friesacher al weer in. Jarno Trulli heeft een goede start en verschalkt direct Mark Webber.

  Giancarlo Fisichella vliegt in de vijfde ronde van de baan door een probleem in de auto. Hij raakt de muur en de race zit er voor hem op. In de 8ste ronde valt bij Kimi Raikkonen de snelheid weg. Vlak voor de Tosa bocht lijkt het erop dat zijn versnellingsbak of een aandrijfas het opgeeft. Fernando Alonso pakt direct de kop over, en heeft inmiddels al meer dan 9 seconden voorsprong op dan de nummer 2 Jenson Button. Op hetzelfde moment moet ook Patrick Friesacher in de Minardi de strijd opgeven. Zijn PS05 laat hem op het rechte stuk bij start/finish in de steek.

  Jarno Trulli ligt derde in de race, maar wordt op de hielen gezeten door Webber, Sato, Wurz, Villeneuve en Barrichello. Na 15 ronden wordt Christijan Albers voor de eerste keer ingehaald door de koploper Fernando Alonso. Massa komt in de 17de ronde binnen met een defecte voorvleugel, deze heeft hij overgehouden aan een botsing met één van de Red Bull bolides. Het team is er niet echt klaar voor, maar Massa kan snel zijn race hervatten. Barrichello is de eerste coureur die in de 17de ronde binnenkomt voor een reguliere stop. Een ronde later komt hij weer binnen en valt uit met een elektronisch probleem.

  In de 20ste ronde beginnen de teams aan hun reguliere stops voor benzine. Sato pakt op het rechte stuk Mark Webber. Christijan Albers komt binnen voor benzine, maar verlaat de pits niet meer. Na 22 ronden is er geen Minardi meer in de strijd. Alonso komt aan het eind van de 22ste ronde binnen. Button neemt de kop over, maar deze moet zijn eerste stop nog maken. Een ronde later komt Button ook aan de pits en Alonso pakt de kop weer terug. Michael Schumacher in de tweede F2005 is door de stops naar een vierde plek doorgeschoven. Hij moet echter nog een stop maken. Door de stop van Wurz schuift hij door naar een derde plek en ziet hij Button voor zich opdoemen. Liggend op de derde plek moet hij vanachter Button de pit in, maar keert als derde terug op de baan.

  Schumacher begint na deze stop een inhaalrace richting de kop van het veld. Hij rijdt rondetijden die meer dan een seconde sneller zijn dan Alonso en Button, welke voor hem de kop van het veld vormen. Met nog 26 ronden te rijden ligt hij 18 seconden achter. Massa haalt, op dezelfde plek als waar hij eerder een aanrijding had met een Red Bull auto, David Coulthard in. Ze raken elkaar in de bocht en Massa duidt aan dat hij het niet eens is met de handelswijze van de Schot. Met nog 20 ronden te gaan komt Alonso baar binnen voor zijn laatste stop.

  Button neemt de leiding over, op de hielen gevolgd door Michael Schumacher die volledig ontketend is. De voorsprong van Button is slechts enkele tienden van een seconde. Alonso valt door zij stop terug naar plek 3 met 11 seconden achterstand op Schumacher. Bij Ferrari staat men klaar voor Schumacher, maar Michael rijdt nog een ronde door. 16 ronden voor het einde haalt Schumacher Button in, en ligt nu tweede. 13 ronden voor het einde komt Button binnen voor zijn laatste stop, terwijl Schumacher door blijft denderen. Hij heeft inmiddels 14 seconden voor sprong op Alonso, die zijn tweede stop al heeft gehad.

  13 ronden voor het einde komt Schumacher binnen voor zijn laatste stop, en komt achter Alonso de baan weer op. Het verschil bedraagt echter slechts 1,3 sec. en de laatste ronden zullen moeten uitmaken wie de wedstrijd gaat winnen. Ronden lang zit Schumacher in de bak van Alonso, maar kan hem niet passeren. Alonso rijdt verdedigende lijnen, en heeft vanuit de pits te horen gekregen dat hij zijn positie moet verdedigen. Als de laatste ronde ingaat is het Schumacher nog steeds niet gelukt om Alonso in te halen, en de Spanjaard lukt het om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

  Bron: www.formule1nieuws.nl

  Author: "--" Tags: "Sport"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Friday, 22 Apr 2005 21:36
  Author: "--" Tags: "Fun"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Thursday, 21 Apr 2005 22:48

  Tilburg, 21 april 2005 Ajax is er niet in geslaagd de finale van de Amstel Cup te bereiken. Willem II won door een doelpunt van Martijn Reuser in de achtendertigste minuut. Ajax joeg in de slotfase elke bal naar voren, maar het mocht niet baten. Maxwell moest voor rust met een zware knieblessure het veld verlaten....

  Bron: www.ajax.nl

  Author: "--" Tags: "Sport"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Tuesday, 19 Apr 2005 20:15

  Wat doe je als de traumatische gebeurtenis die je nog aan het verwerken bent, volgens je man nooit heeft plaatsgevonden? Dan flip je, toont Julianne Moore in de psychologische thriller The Forgotten. Na het overlijden van haar negenjarige zoontje is Telly Paretta (Julianne Moore) wanhopig. Een jaar later gebeuren er steeds vaker onverklaarbare dingen om haar heen. Foto's en videobeelden van haar zoontje blijken ineens verdwenen en langzamerhand worden alle sporen van het bestaan van het jochie uitgewist. Als haar man Jim (Anthony Edwards) en haar psychiater beweren dat ze nooit een zoon heeft gehad, begint Telly vastberaden aan een zoektocht naar de waarheid en het bewijs dat ze niet liegt. Met een aantal onvergetelijke schrikmomenten en een beklemmende sfeer laat The Forgotten je vanaf het eerste moment niet meer los. Deze ongure thriller speelt zich af in een wonderlijke grijze wereld tussen waan en werkelijkheid, een wereld waarin bovennatuurlijke krachten steeds meer de boventoon gaan voeren. Extra's op de dvd bestaan uit audiocommentaar van regisseur Joseph Ruben en schrijver Gerald DePego, verwijderde scènes, een Making Of, diverse trailers en de documentaire Remembering The Forgotten. Spannend!

   Bron: www.ditmoetjezien.nl

  Author: "--" Tags: "Film"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Tuesday, 19 Apr 2005 18:22

  Author: "--" Tags: "Fun"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Monday, 18 Apr 2005 22:19

  Teller,Gastenboek ect.

  Author: "--"
  Send by mail Print  Save  Delicious 
  Date: Monday, 18 Apr 2005 16:37

  Eindelijk is het zover, de opvolger van Microsofts’ Xbox is klaar voor een uitgebreide demonstratie voor de ogen van het grote publiek. Op donderdag 12 mei (een week voor de E3-beurs in Los Angeles) zendt MTV in de VS een special uit rond de nieuwste console. Microsoft wil de uitzending niet onopgemerkt laten voorbijgaan en strikte Elijah Wood, hoofdrolspeler in The Lord of the Rings, als presentator. Verwacht wordt dat ook een hele rist andere beroemdheden de Xbox 360 zullen komen bewonderen. In Nederland en België is de special te zien op vrijdag 13 mei.

  Al maanden houdt de release van de nieuwe Xbox de gamewereld in bedwang. Het gonsde de laatste tijd van de geruchten omtrent de nieuwe naam en de look van de console. Nu we amper een maand verwijderd zijn van de officiële release maken roddels en gissingen plaats voor feiten. Eerst en vooral is er de bekendmaking van de nieuwe naam. Zoals verwacht koos Microsoft niet voor een nummerieke opvolging (Xbox 2), maar voor een gloednieuwe, trendy naam (Xbox 360). Waarschijnlijk zullen een heleboel games het aanhangsel ‘360’ gebruiken in hun titels, naar analogie met de Nintendo 64.
  Naast de naam is er ook meer bekend over de look van de nieuwe console. Een anonieme brond, die een aantal belangrijke documenten rond de Xbox 360 onder ogen kreeg, bevestigde aan GamesIndustry.biz dat de hoofdkleur platina-wit is. Je zal de Xbox 360, net als de PS2, rechtop kunnen stellen. Voor het design koos men voor een rechthoek, met dat verschil dat de twee langste zijden naar binnen buigen. «Alsof de console z’n kaken intrekt», gaf de bron te kennen.
  Een officiële richtprijs werd nog niet vrijgegeven. Al beweert de toonaangevende analistenfirma Goldman Sachs dat het prijskaartje tussen de 249 en 299 dollar zal schommelen. Dat is alleszins veel minder dan de 499 dollar die analisten een maand geleden voorspelden. Over de oplage van de Xbox 360 bestaat nog twijfel. Bij Goldman Sachs beweren ze dat Microsoft 3 miljoen exemplaren klaarstoomt. De verdeling daarvan zou dan één miljoen per belangrijk afzetgebied bedragen (VS, Europa en Japan). Al vraagt men zich luidop af of Microsoft Japan wel als een belangrijk afzetgebied beschouwt. De interesse voor de eerste Xbox bleef er namelijk bijzonder laag.
  Om de lancering van de Xbox 360 extra te ondersteunen opende Microsoft de website Our Colony. De fans worden er op een speelse manier warm gemaakt voor de nieuwe telg in de Microsoft-clan. De openingspagina is een doordenker. Voor zij die daar een hekel aan hebben...de oplossing is 'play'. Wil je daarna op de hoogte gehouden worden van al het nieuws rond de Xbox 360? Klik dan 'Join Existing Colony' en typ het paswoord '21000847' in.

  Bron: www.zeenz.nl

  Author: "--" Tags: "Computers en internet"
  Comments Send by mail Print  Save  Delicious 
  Next page
  » You can also retrieve older items : Read
  » © All content and copyrights belong to their respective authors.«
  » © FeedShow - Online RSS Feeds Reader