• Shortcuts : 'n' next unread feed - 'p' previous unread feed • Styles : 1 2

» Publishers, Monetize your RSS feeds with FeedShow:  More infos  (Show/Hide Ads)


Date: Saturday, 25 Apr 2009 09:38
Enjoy lagu terbarunya Beyoncé.

Berikut ini lyricsnya:

Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make up a sound

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
Halo, halo

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Beyonce Knowles, Live Shows, tv shows: L..."
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Saturday, 25 Apr 2009 09:28
Kasihan Britney Spears rambutnya copot tuh. Hhmmm, koq Britney Spears jadi tambah gendut ya?? fikir
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Britney Spears, Live Shows"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 16 Apr 2009 22:32
47 Year old Susan Boyle wows the judges with her performance in the auditions for Britains Got Talent, singing I dreamed a dream from Les Miserables.

To see the video click here: http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY



Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Susan Boyle, TV Shows, TV Shows: Britain..."
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 16 Apr 2009 02:58
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Movie Trailers, Movie: Harry Potter and ..."
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Wednesday, 15 Apr 2009 23:58
Gile banget jepang satu ini. Hebat banget sih biarpun ikannya udh diambil dagingnya, ikan itu masih bisa berenang lol. Lihat deh video di atas, hebat bener kokinya!!!tepuktangan
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Amazing Videos"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 07 Apr 2009 23:58

The new single from The Lonely Island's debut album "INCREDIBAD" In stores now!

Featuring Seth Rogen.

The Lonely Island is Andy Samberg, Akiva Schaffer & Jorma Taccone.
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Lonely Island, Music videos, Seth Rogen"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 07 Apr 2009 20:38
Enjoy guys showsnya...
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Live Shows, Taylor Swift"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 07 Apr 2009 20:18
Hahaha no comment deh. Komedi gay satu ini dari acara Saturday Night Live. gelakguling
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Comedy Videos, Gay, Seth Rogen"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 07 Apr 2009 02:58
Kabar gembira bagi Anda pecinta film Bokep atau Blue Film atau Film Porno. Sebuah perusahaan bokep ternama, Hustler, akan membuat film porno yang mirip dengan Star Trek dengan judul This Ain’t Star Trek XXX. Dengar gossip film ini akan ditayangkan tanggal 12 May 2009. Stay tune trus di GB untuk info lebih lanjut tentang film satu ini. sengihnampakgigi
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Bokep, Porn Movies"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 07 Apr 2009 01:38

Guys ini gw share foto Britney Spears tampil seksi di iklan Candies dan majalah Maxim Jerman. Gile hampir bugil tuh fotonya Britney Spears. malu











Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Britney Spears, Magazine: Maxim, Magazin..."
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Tuesday, 07 Apr 2009 00:38
Patut diacungin jempol kali ini si Miley Cyrus. Dia tampil professional banget lol di acara ini dan nyanyinya juga bagus. sembah
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Live Show, Miley Cyrus"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 02 Apr 2009 07:48
Seperti biasa Paris Hilton pamer belahan dadanya, parahnya lagi dia ngaku lagi sengaja pamerin belahan dadanya. Simak saja video diatas ya guys, Enjoy!!!sengihnampakgigi
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Cleavage, Paris Hilton"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 02 Apr 2009 07:08

Guys enjoy foto bugilnya Bai Ling. Hhhmm, koq itunya keras ya...Jangan-jangan si Bai Ling horny nih ... sengihnampakgigi

Ingat hanya Anda yang berumur 18+ tahun boleh lihat gambar di bawah ini ya ...


imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Bai Ling, Nude, Topless"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Thursday, 02 Apr 2009 06:48
Here is the official first single from Heidi Montag called Look How I'm Doing!!!
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Heidi Montag, Music videos"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Wednesday, 25 Mar 2009 20:18
Ayo praktekin tuh jurus kamasutra dalam 28 hari .... rindu
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Amazing Videos, Bikini, Kama Sutra"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Saturday, 14 Mar 2009 21:18
Hahaha Hugh Jackman bisa ikutan juga ya di TV show di Japan... Cool ... sengihnampakgigi
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Comedy Videos, Hugh Jackman"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Friday, 13 Mar 2009 07:28
Enjoy guys!!!
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Britney Spears, Music videos"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Wednesday, 04 Mar 2009 06:38

Care to visit some of the most interesting places in Singapore? Well, help is here!

If you have limited time in Singapore, you would not want to plod along the streets not knowing where to go (trust me, its frustrating to do that - no matter where you go on holiday).

So this article will show you five of the most interesting places you that will find in this city state. Read on and find out more ...

1. The Singapore Zoo

The Singapore Zoo is among the most visited tourist destination in Asia. If travelling with kids, this is one of the must-visit spots on the island. The Singapore Zoo is been much acclaimed for its open landscape and spaciousness where in the animals live in enclosures simulating that of their natural habitat.

The zoo is filled with exotic animals like white tigers, polar bears, and Asian elephants etc. In addition, the Singapore Night Safari is one of Singapore’s premier tourist attractions. The Night Safari is the world’s first such attraction. Experience wildlife on a 45-minute tram ride or take one of the three Walking Trails to get a feel of the park in eight geographical zones covering forty hectares of forested park.

The sight of watching over one hundred different species of nocturnal animals (including leopards, lions and tigers) is simply amazing and something you will remember always.

2. Jurong Bird Park

If you're bored of seeing the numerous shopping malls and restaurants in Singapore, then try visiting the Singapore Jurong Bird Park. The Jurong Bird Park is the largest open-concept bird park in the Asia Pacific, with over 600 species of birds.

You can take a ride on the air-conditioned Panorail for a scintillating sight of the Park. You can also enjoy the fantastic Penguin Exhibit with an underwater viewing gallery, along with the world-clas All-Star Bird Show.

3. Sentosa

The island of Sentosa is just south of the main Singapore island. This place is another must-visit place as it contains Singapore's famous Sentosa beach resort. If you want to hang out on the beach and read a good book, there is no better place to do it than Sentosa beach.

There are also great hotels (e.g. the Rasa Sentosa) which provide top notch accommodation. You can also visit relics from the Second World War in Singapore, and go to the Underwater World where all sorts of interesting sea creatures reside.

4. The Singapore Botanic Gardens

Among the most interesting and most visited place in Singapore is the Singapore Botanic Gardens. The gardens are a lush and scenic park spread over 52 hectares of land right in the heart of the city.

The garden is accessible from the Holland road and Cluny Road, just off the western end of Orchard Road. The park is a great spot for people who want to enjoy time at a leisurely pace, go for a jog or set up a picnic spot. The Botanic Gardens are rather distinctive as they contain a whole variety of flora from differing climates.

5. Haw Par Villa

The 'Haw Par Villa', is an important tourist spot in Singapore. You can see all the different mythological and legends of the Chinese culture here. Moreover, you will be entertained by the dragon dances and other cultural shows. A dragon boat ride brings you through the ups and downs of the Chinese Hell.

Conclusion

Fun in Singapore never ends and there quite a few interesting places to enjoy. The above five places are but a few suggestions. Make sure you do your research before arriving in Singapore and find out which are the best places to visit during your stay. Happy travels!

Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Holidays, Singapore, Vacations"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Wednesday, 04 Mar 2009 05:18

Masih ingat sama bintang Dawson's Creek, Michelle Williams. Enjoy foto bugilnya di bawah ini yang diambil dari adegan sex scene dia bersama Ewan McGregor di film terbarunya, Incendiary. Hhmm, kalau nanti gw dapat video sex scenenya nanti gw publish ok! Ingat hanya Anda yang berumur 18+ boleh lihat foto di bawah ini, enjoy dan jangan horny ya!!! sengihnampakgigi

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Ewan McGregor, Michelle Williams, Movie ..."
Send by mail Print  Save  Delicious 
Date: Wednesday, 04 Mar 2009 03:38
Beberapa waktu lalu muncul laporan mengenai tanda-tanda orang kecanduan Facebook atau situs jejaring sosial lainnya, misalnya Anda mengubah status lebih dari dua kali sehari dan rajin mengomentari perubahan status teman. Anda juga rajin membaca profil teman lebih dari dua kali sehari meski ia tidak mengirimkan pesan atau men-tag Anda di fotonya.

Laporan terbaru dari The Daily Mail menyebutkan, kecanduan situs jejaring sosial seperti Facebook atau MySpace juga bisa membahayakan kesehatan karena memicu orang untuk mengisolasikan diri. Meningkatnya pengisolasian diri dapat mengubah cara kerja gen, membingungkan respons kekebalan, level hormon, fungsi urat nadi, dan merusak performa mental. Hal ini memang bertolak belakang dengan tujuan dibentuknya situs-situs jejaring sosial, di mana pengguna diiming-imingi untuk dapat menemukan teman-teman lama atau berkomentar mengenai apa yang sedang terjadi pada rekan Anda saat ini.

Suatu hubungan mulai menjadi kering ketika para individunya tak lagi menghadiri social gathering, menghindari pertemuan dengan teman-teman atau keluarga, dan lebih memilih berlama-lama menatap komputer (atau ponsel). Ketika akhirnya berinteraksi dengan rekan-rekan, mereka menjadi gelisah karena "berpisah" dari komputernya.

Si pengguna akhirnya tertarik ke dalam dunia artifisial. Seseorang yang teman-teman utamanya adalah orang asing yang baru ditemui di Facebook atau Friendster akan menemui kesulitan dalam berkomunikasi secara face-to-face. Perilaku ini dapat meningkatkan risiko kesehatan yang serius, seperti kanker, stroke, penyakit jantung, dan dementia (kepikunan), demikian menurut Dr Aric Sigman dalam The Biologist, jurnal yang dirilis oleh The Institute of Biology.

Pertemuan secara face-to-face memiliki pengaruh pada tubuh yang tidak terlihat ketika mengirim e-mail. Level hormon seperti oxytocin yang mendorong orang untuk berpelukan atau saling berinteraksi berubah, tergantung dekat atau tidaknya para pengguna. Beberapa gen, termasuk gen yang berhubungan dengan sistem kekebalan dan respons terhadap stres, beraksi secara berbeda, tergantung pada seberapa sering interaksi sosial yang dilakukan seseorang dengan yang lain.

Menurutnya, media elektronik juga menghancurkan secara perlahan-lahan kemampuan anak-anak dan kalangan dewasa muda untuk mempelajari kemampuan sosial dan membaca bahasa tubuh. "Salah satu perubahan yang paling sering dilontarkan dalam kebiasaan sehari-hari penduduk Inggris adalah pengurangan interaksi dengan sesama mereka dalam jumlah menit per hari. Kurang dari dua dekade, jumlah orang yang mengatakan bahwa tidak ada orang yang dapat diajak berdiskusi mengenai masalah penting menjadi berlipat."

Kerusakan fisik juga sangat mungkin terjadi. Bila menggunakan mouse atau memencet keypad ponsel selama berjam-jam setiap hari, Anda dapat mengalami cidera tekanan yang berulang-ulang. Penyakit punggung juga merupakan hal yang umum terjadi pada orang-orang yang menghabiskan banyak waktu duduk di depan meja komputer. Jika pada malam hari Anda masih sibuk mengomentari status teman Anda, Anda juga kekurangan waktu tidur. Kehilangan waktu tidur dalam waktu lama dapat menyebabkan kantuk berkepanjangan, sulit berkonsentrasi, dan depresi dari sistem kekebalan. Seseorang yang menghabiskan waktunya di depan komputer juga akan jarang berolahraga sehingga kecanduan aktivitas ini dapat menimbulkan kondisi fisik yang lemah, bahkan obesitas.

Tidak heran jika Dr Sigman mengkhawatirkan arah dari masalah ini. "Situs jejaring sosial seharusnya dapat menjadi bumbu dari kehidupan sosial kita, namun yang kami temukan sangat berbeda. Kenyataannya situs-situs tersebut tidak menjadi alat yang dapat meningkatkan kualitas hidup, melainkan alat yang membuat kita salah arah," tegasnya.

Namun, bila aktivitas Facebook Anda masih sekadar sign in, mengonfirmasi friend requests, lalu sign out, tampaknya Anda tak perlu khawatir bakal terkena risiko kanker, stroke, bahkan menderita pikun.

Sumber: Kompas.commenari
Author: "Mr. Gossip Blog (noreply@blogger.com)" Tags: "Sex Love Life Games, Tech Gadgets"
Send by mail Print  Save  Delicious 
Next page
» You can also retrieve older items : Read
» © All content and copyrights belong to their respective authors.«
» © FeedShow - Online RSS Feeds Reader